bozenka74, Braciszek Franusia spryciarz jest! Przyjdzie i sam pije hihihi a najsmieszniejszy moment byl jak wkoncu troche se popil to wstal i poszedl, malemu butelke zostawil a ten biedaczek chwycic nie umial hihihihi no ale zaraz mu brat z now z pomocu przyszedl, nie no ale sie usmialam, swietny filmik!!!! Zazdroszcze ci takich wspanialych synkow
a ja wklejam Julenki zdjatka, juz dawno nic nie wklejalam hihiihi, a zdjec z urodzinek to juz wogole, ale narazie jeszcze nie mam ich gotowe na kompie zmniejszone,
podobna do mamusi
podobna do tatusia
odpoczywam sobie
Julka bawi sie przy oknie ( rano jak sie przebudza klade ja do okna a ona tam siedzi i bawi sie z godzinke czasu w weekendy kiedy chce pospac dluzej a ona nie musi spieszyc sie do opiekunki hihihi )
ANIOLEK
z tatuskiem w drodze na basen
na basenie
male domki rybackie ( na sieci itp. ) nad morzem
znow ANIOLEK
stopka aniolka
leniuchuje sobie
[ Dodano: 2008-03-15, 18:31 ] beatris75, swietne komentarze do zdjec!! a ta maska normalnie rozwalajaca hihihihi
[size=200]mamcia[/size] jak zwykle super focięta ,ale[size=200] Julka[/size] ma super wypasiony duzy szeroki parapet na którym moze swobodnie se klapnąc i podziwiac te widoczki , z basenu BOMBA nie boi sie ?[glow=red][/glow]
beatris75, Baseniku sie nie boi,wrecz uwielbia, szczegolnie zjezdzalnie hihihi no i musze sie pochwalic ze w glebszym baseniku juz plywa sama ( oczywiscie ze skrzydelkami i paskiem na brzuszek ) ale juz nauczyla sie trzymac kontrole i skrecac hihihi teraz nurkowanie chce z nia trenowac hihihih