helo
ja dzis mam wolne, bo synek siostry dostal goraczki i nie wie czy nie bedzie chory wiec mamy wolne..a ja spiaca jestem i praca by mnie moze postawiła na nogi, A zadowolony bo jak dodtad nonono nie dzwignał z wyra
ale na imprezie fajnie, nogi mnie troche pobolewaja od tanczenia, no ale dawno nigdzie nie balowalismy wiec sie opłacało..dzis mamy isc na kawe poprawkowa ale nie wiem czy zadzwonia nas zaprosic czy nie..
a co ja tu czytam wogole..
jagodka 
gratulacje serdeczne, ale od razu powiem ze nie zazdrosze

niestety, ja bym nie odlozyla tabletek tylko zmieniła ewentualnie, albo inna forme antykoncepcji przyjeła, bo na ciaze jeszcze nie jestem gotowa, ale ty sie teraz nie mozesz juz martwic tylko cieszyc, na pewno sobie poradzicie, wierze w to

a kiedy zamierzacie poinformowac rodzine?moze jako prezent gwiazdkowy
kamizela moja siostra zaszla od razu po odstawieniu, ja m-c po..istnieje ogromne prawdopodobienstwo zajscia, przeciez lekarze tez zapisuja tabsy na jeden m-c zeby potem kobieta szybciej zaszła
Igunia w podpisie jest sliczna..i taka do ciebie
anza podobna
Kinia w kaloszach odjazdowa, a na sniegu

miała ubaw po pachy??
Mila jakos specjalnie na razie nie jest sniegiem zafascynowana
no i
glizdunia ty mnie normalnie tak denerwujesz ta gadka o smierci ze

przestan sie tak nakrecac prosze cie bo tylko pogarszasz swoje samopoczucie, przeciez jestes młoda, pełna zycia osoba, masz dla kogo zyc, teraz jeszcze A planuje ozenek

to musisz byc pozytywnie nastawiona, a nie sie dołowac

i kurde jak w UK tak to wszystko długo trwa to moze przyjedz jednak do Polski i sie zbadaj kompletnie i sie uspokoisz