Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 12:01

czesc dziewczynki-ja juz w pracy wiec i z doskoku bedzie troche wiecej czasu na pogaduszki,maz juz wie,sie ucieszyl,ale wydaje mi sie ze tez sie troche przestraszyl,nasze doswiadczenia nie sa przeciez kolorowe:)))Sabcia,
piersi to i mnie bolą,i takie wieksze duuuzo i napiete,i brzusio napiety i czasem mi sie niedobrze zrobi ale nie wymiotuje-tylko sliny mi wtedy bardzo przybywa,a poza tym OK,kupilam dzis drugi tescior,powtorze jutro rano dla pewnosci-bo mi sie wierzyc nie chce,;)eve.ok,
normalnie cie kochana nie p[oznalam w tej nowej fryzurce i Jagusia taka wieksza,ale swietnie wygladacie... :ico_brawa_01: ramonka,
jak sie slonko czujesz...?wszystko w porzadku?pozdrawiam was goracozoola27,
ciebie tez cieplo pozdrawiam,w sumie bylam w majoweczkach,no ale moze Bozia da,ze w sierpnioweczkach sie zadomowie i bedzie ok

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 12:40

rybcia82, oj zadomowisz sie napewno tak samo jak Sabcia, :ico_sorki:

a moj maz jak usłyszał ze jestem w ciazy to tez sie ucieszył ale powiedział ze napewno uwierzy jek bedzie widział juz brzuszek.....teraz go widzi i przylata , całuje, głaszcze ...

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 13:01

zoola27, i u mnie pewnie bedzie to samo,nie uwierzymy poki nie zobaczymy i poczujemy:)
najwazniejsze to nie myslec o tym co było tylko cieszyc sie tym co daje los ,ciesze sie z tej szansy na maciezynstwo i wykorzystam ja najlepiej jak tylko potrafie,buziakki

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

24 lis 2008, 15:34

rybcia82, napewno bedzie wszystko oki nic innego ci nie zostaje tylko mysle pozytywnie i cieszyc sie kazdym kolejnym dniem :)
A ja dzis przez jakies 20 min miałam bol kregosłupa dokładnie taki jak przy poronieniu i znowu mi sie wszystko przypomnialo i sie martwiłam nadodatek a potem pomyslałam ze moze jednak sie zbliza @ :(

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 15:41

Sabcia, a moze jednak to nie @ sie zbliza tylko sie np.jajeczko zagniezdza,przeciez zagniezdzenie trwa ok.7 dni i tez mu ból towarzyszy,mnie tak bolal lewy jajnik,ale juz nie boli,wiec sadze,ze sie jajko zagniezdzilo i bedzie ok....
poczekam jeszcze z wizyta u ginka,bo nie chce sie napalac zabardzo,zeby sie nie rozczarowac,chcialabympojsc i zobaczyc na usg fasolinka,dlatego poczekam jeszcze troszke z wizyta,zreszta i tak terminy sa napiete........
nie martw sie :ico_pocieszyciel:
ja sie staram nie myslec o tym co było,tylko o tym co jest teraz i co bedzie pozniej:))

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 17:43

czesc dziewczynki :-D dosc pozno sie pojawiam ale musiałam dosc do siebie :-)
dzis dopadło mnie okropnie :587: od 6 rano :ico_szoking:
nikomu nie zycze tego i mam nadzieje to był ostatni raz :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 17:59

ramonka, wspolczuje ci kochana ,ale w sumie to b.dobry znak,ze masz mdłosci,a te wymiotki sie musza przeciez kiedys skonczyc,oby osłabły i dały ci zyc:)
3maj sie kochaniutka

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 18:05

rybcia82, tez mysle ze to dobrze :-D
na szczescie zadarzyły sie 2 raz dopiero i juz mi wystarczy :ico_oczko:
rybcia82, a co u Ciebie? jak sie czujesz?

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 18:31

ramonka, w głebi duszy bardzo sie ciesze,kupilam drugi tescior i jutro powtorze,tak dla uspokojenia sumienia,ale sie martwie(choc wiem,ze nie powinnam i niech sie dzieje wola nieba),zeby tylko sie dzidziulek rozwijal i rosl,rosl,rosl zdrowiusienki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
mam nadmiar sliny i czasem mnie zmuli,ale lekko,wiec narazie jest OK,napiete mam brzusio i pecherz zawsze pelny:)
ale zdazam do wc hihi
piersi pobolewaja i sa nabrzmiale i ciezkie i :)wieksze:)
i spaccccccccc,mi sie chce-w pracy mi sie nie chce siedziec!ale jak trzeba to trzeba...
głowa mnie boli raz mocniej raz słabiej ,ale czesto:(
i jem wiecej i z wiekszym apetytem niz wczesniej..a poza tym to nic ciekawego hihi:)

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

25 lis 2008, 09:27

Witam z ranka!!!!
ramonka, współczuje ale to faktycznie dobry znak dzidzia rosnie :)
rybcia82, a kiedy ty watusia sierpniowego otwierasz????
A ja mam dzis małego dołeczka bo mam wrazenie ze u mnie jakos sie wszystko zmieniło tempka spadła do 36,8 czyli od soboty 2 kreseczki brzusio boli nadal nadal mi niedobrze ale nie tak jak wczesniej jedyne co to piersi mnie pieką nawet nie tyle bola co pieka od wczoraj ale nie sa nabrzmiałe jak wczesniej jak w poprzedniej ciazy, ja z reguły mam duze piersi takze co do ich wielkosci to juz sama nie wiem ........................... :(

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”