W końcu w domku
Pierwsze zakupy już za nami...sprzęt AGD już jest...nawet szybko nam poszło wybieranie...
Byliśmy zorientować się ile zapłacimy za kuchnię...kurde koleś za 5 szafek chce 5-6 tysięcy...chyba go porąbało...
no i mam jeszcze jeden dzień żeby zastanowić się nad kolorami, bo jedziemy tam dopiero w czwarterk, bo jutro przywiozą agd...
Tak wiem, że zielony jest ładny...
A jakbyście zrobiły na moim miejscu??? Salon i przedpokój ma być pomarańczowy (nie wiem jaki odcień ale coś z tego stylu), pokój Krystianka ma być ciemno niebioeski...i teraz sypialnia...jasno niebieska czy zielona??? pomóżcie mi bo już trzeci tydzień myślę o kolorach i nic nie mogę wymtślić...a może ktoś mi podpowie inny kolor na sypialnię???
Dodam, że sypialnia jest wąska...2,10 (szer.) i 4,30 (dł.) - w takim prostokącie...
A i jeszcze jedno pytanie: wiecie może gdzie dostanę jakieś mebelki dziecięce (najlepiej meblościankę) w rozsądnej cenie???macie może adresy sklepów?
Powiem wam szczerze, że mam dosyć tego latania...ja już padam a remont jeszcze się nie zaczął...po remoncie to chyba sobie trumnę kupię...
POZDRAWIAM i życzę miłej nocy
[ Dodano: 2008-11-25, 23:09 ]
karina, no to masz teraz roboty przed ślubem...
My fotografa nie mieliśmy, a tort mój mąż zrobił...był pyszny
A ślub cywilny czy kościelny? bo my mieliśmy narazie tylko cywilny...kościelny dopiero w 2012roku...jeszcze mam dużo czasu...ale pewnie szybko zleci