Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 mar 2008, 09:00

hejka nocka nawet mi mineła oczywicie ze 4 pobudki do wc były,smialam sie ze musze sobie nocnik zalatwic bo nie chce mi sie co chwile do kibla chodzic :ico_oczko:
i wyszlo na moje jedziemy do poloznej bez tesciowej uffffffffff.moj krzysiek powiedzial jej zeby sie baska nie wygupiala tylko zebysmy jechaly wczesniej same .
kurcze dziewczyny marcóweczki mi sie sypią jedna za drugą :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

13 mar 2008, 10:18

Ja też w miarę wyspana chociaż oczywiście pobudki na siku nocne i płatki kukurydziane były. Ale tez jest zaleta nocnego jedzenia,że rano nie muszę od razu kombinować co by tu zjeść :-D
Joanna ale radykalna zmiana fryzury :ico_szoking: Nie szkoda było? Co prawda ja nie lubie aż tak długich włosów ale na pewno łezka w oku się zakręciła, czy wręcz odwrotnie ulga,że nareszcie?

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

13 mar 2008, 10:31

Witajcie kwietnióweczki!
A ja po nieprzespanej nocy. Odezwały się bóle reumatyczne pachwin i nóg :ico_placzek: Ale jeszcze miesiąc i kilka dni :ico_oczko:

asika82 pisze:Joanna ale radykalna zmiana fryzury :ico_szoking: Nie szkoda było? Co prawda ja nie lubie aż tak długich włosów ale na pewno łezka w oku się zakręciła, czy wręcz odwrotnie ulga,że nareszcie?

Nie było mi szkoda. Poczółam wielką ulgę. Włoski zapuszczałam dla mężusia bo mnie kiedyś o to poprosił. A teraz powiedział że mogę ściąć dla własnej wygody. Normalnie kamień spadł mi z serca. On jeszcze nie wie jak wyglądam teraz:) Aczkolwiek jak się poznaliśmy też miałam króciutkie włosy. Najlepsze jest to że jak komuś mówię cześć lub dzień dobry to patzry zdziwiony i odpowiada dopiero po chwili :ico_haha_01: Tak samo wczoraj było w szkole rodzenia. Weszłam do sali a laski z położną się na mnie patrzą :ico_haha_01: Jak na "obcego" :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 mar 2008, 10:31

Hej kobietki.

AgaSza bardzo fajne zdjęcia :ico_brawa_01: To z brzusiem very pomysłowe, a te z porodu tez fajne :-D

Joanna Twoje też extra - lubię patrzeć na takie metamorfozy... Kiedyś nawet byłam osobiście skłonna do takich. Dokładnie z tak długich i brązowych jak Twoje w parę godzin zrobiłam fryzurkę jasną a'la Sharon Stone - takie krótkie pazurki. Ludzie mnie nie poznawali... Koleżanka raz do mnie przyszła, ja jej drzwi otwieram a ona pyta czy jest Monika :-D Ciebie pewnie też na początku ciężko poznają, co?

Asika, fajoskie butki :ico_brawa_01: dla Marka.

Ja miałam wczoraj bardzo ciężki dzień. Dolina, 4 godziny snu w dzień i duży niepokój o córcię, bo zawsze jest taka ruchliwa i żyć nie daje. A wczoraj chyba czuła, że mam skopany nastrój i bardzo spokojna była :ico_olaboga: Prosiłam ją żeby się mocniej ruszała, batona zjadłam a ona tak rzadko i delikatnie czasem smyrała. Po 22 wieczorem stwierdziłam, że nie zasnę jak się nie uspokoję i pojechaliśmy do szpitala na KTG. Na szczęście wszystko było ok. Po prostu zrobiła sobie dzień odpoczynku od mega wariacji. Wróciliśmy przed 1 w nocy a ja dalej zasnąć nie mogłam, ale w końcu się ukołysałam. Dziś już mam lepszy nastrój. Popołudniu do lekarza.

Aha, a za te frytki.... się bura tu należy!!! Przez Was mam na nie chrapkę. Chyba sobie sprawię po lekarzu.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

13 mar 2008, 10:41

mamamonia, no to Twoja wczoraj wypoczywała ale mój to myślłam że mi wyjdzie brzuchem. A wieczorem myślałam że urodze. Masakra :ico_olaboga: Miałam takie parcie na szyjkę że szok. Normalnie jakby mały mi na nią cały czas cisnał. Męczyłam się tak do 24 w końcu usnełam ale o 2 już nie spałam. Zasnełam o 4 i o 6 znowu pobudka. I później to już drzemki do 8 :ico_puknij: Zaraz ide umyć głowe mamie i kładę się do łóżka.
mamamonia pisze:A wczoraj chyba czuła, że mam skopany nastrój i bardzo spokojna była :ico_olaboga: Prosiłam ją żeby się mocniej ruszała, batona zjadłam a ona tak rzadko i delikatnie czasem smyrała.

Dobrez że poszłas na ten zapis. Przynajmniej wiedziałaś że jest ok.

[ Dodano: 2008-03-13, 09:43 ]
mamamonia pisze:Aha, a za te frytki.... się bura tu należy!!! Przez Was mam na nie chrapkę. Chyba sobie sprawię po lekarzu.

Widze że większość z nas to maniaczki frytek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

13 mar 2008, 10:46

edit53 pisze:ja wsumie nie wiem czy bym chciala fotki z porodu,chyba ze samej dzidzi bo ja to kosmicznie na fotach wygladam

Nie przesadzaj edit-na tej w avatarze wyglądasz ładnie

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 mar 2008, 10:48

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 10:04 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

13 mar 2008, 10:51

Dziewczyny spójrzcie na to-co za luksus :) A może któraś takie coś nabyła?
http://www.allegro.pl/item325709713_wan ... html#photo

[ Dodano: 2008-03-13, 09:56 ]
malgoska pisze:Jak wsadził to niech wyjmie :-D :-D :-D

Hi hi masz rację. Asika Ty też się tego trzymaj i nie daj wyjść Antosiowi przed powrotem taty. I jeszcze któraś na faceta czeka-Joanna24, tak? (Jeszcze za bardzo nie kojarzę wszystkich.) To tez ta sama rada :-)

[ Dodano: 2008-03-13, 10:12 ]
Dziś idziemy z Adamem, do kina. Teściowa przyjedzie do Ewy, a my wybywamy. Teraz nie często możemy się cieszyć takimi wyjściami, bo mieszkamy sami, rodzina daleko, a dziecko z kimś musi zostać. Dlatego tym bardziej cieszę się na to wyjście. Tylko nie wiem jak ja wytrzymam na tym fotelu kinowym tyle czasu, plecy to mi chyba wysiądą. Wczoraj ogladałam film na dvd w domu, to co 15 minut musiałam pozycję zmieniać-to na leżąco, to na siedząco, to noga pod pupą, to po turecku-Wy tez tak macie?

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2008, 12:09

malgoska pisze:Jak wsadził to niech wyjmie :-D :-D :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no tal masz rację :ico_oczko:
AgaSza pisze:Dziewczyny spójrzcie na to-co za luksus :) A może któraś takie coś nabyła?
ja mam zwykłą chociaż też się zastanawiałam nad kupnem wanienki Fisher price ale teraz to już po ptokach :ico_haha_02: może dla następnej dzidzi zakupie :ico_oczko:
malgoska pisze:Aha. A przez ten brak prądu przeszła mi licytacja koło nosa :ico_placzek: :ico_zly:
http://www.allegro.pl/ite...reams_foxy.html
Miałam licytować, a tu zonk.
ja miałam ost podobnie chciałam licytować bujak fisher'a była już końcówka a tak allegro zaczęło mulić że jak sie zalogowałam to zobaczyłam czerwony napis że aukcja zakończona aż mnie prawie szlak trafił :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2008, 13:19

Macie śliczne brzuszki, ja urodzilam zaledwie ponad tydzien temu i wciaz nie mogę uwierzyć, ze w tym moim brzuszku ogromnym było takie cudo jak mój synek :-) Wy też macie tam takie cuda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”