i wyszlo na moje jedziemy do poloznej bez tesciowej uffffffffff.moj krzysiek powiedzial jej zeby sie baska nie wygupiala tylko zebysmy jechaly wczesniej same .
to superkurcze dziewczyny marcóweczki mi sie sypią jedna za drugą
to superkurcze dziewczyny marcóweczki mi sie sypią jedna za drugą
asika82 pisze:Joanna ale radykalna zmiana fryzury Nie szkoda było? Co prawda ja nie lubie aż tak długich włosów ale na pewno łezka w oku się zakręciła, czy wręcz odwrotnie ulga,że nareszcie?
mamamonia pisze:A wczoraj chyba czuła, że mam skopany nastrój i bardzo spokojna była Prosiłam ją żeby się mocniej ruszała, batona zjadłam a ona tak rzadko i delikatnie czasem smyrała.
mamamonia pisze:Aha, a za te frytki.... się bura tu należy!!! Przez Was mam na nie chrapkę. Chyba sobie sprawię po lekarzu.
malgoska pisze:Jak wsadził to niech wyjmie
no tal masz racjęmalgoska pisze:Jak wsadził to niech wyjmie
ja mam zwykłą chociaż też się zastanawiałam nad kupnem wanienki Fisher price ale teraz to już po ptokach może dla następnej dzidzi zakupieAgaSza pisze:Dziewczyny spójrzcie na to-co za luksus :) A może któraś takie coś nabyła?
ja miałam ost podobnie chciałam licytować bujak fisher'a była już końcówka a tak allegro zaczęło mulić że jak sie zalogowałam to zobaczyłam czerwony napis że aukcja zakończona aż mnie prawie szlak trafiłmalgoska pisze:Aha. A przez ten brak prądu przeszła mi licytacja koło nosa
http://www.allegro.pl/ite...reams_foxy.html
Miałam licytować, a tu zonk.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość