Hejoooo!
U nas juz wszystko ok. Babcia przyjechala..i jak bylam na starowce, to juz dzwonila, ze zz nozką Misia ok. Szok! Dziecko przy babci szczesliwe, radosne, zapomnialoo nózkowych dolegliwosciach.. i zdrowe
Tylko spac teraz nie chcialo..

Bo tatus wrocil jak juz Misiola kładłam. I histeria byla do tej pory. Wlasnie go poskromilismy..ech..
No ale najwazniejsze ze noga sie sama naprawiła

A ja zaliczylam zakupki!!!Zerknelam do H&Mu w poszukiwaniucieplutkich rekawiczek dla Misia.. i wyczaiłam super czarne jeansy w przecenie za 39,80!

Prawie tyle ile rekawiczki- bokupilam 2pack - innych nie było..

No ale..przydadza sie :P
Bałam sie powiedziec Duzemu,ze zakupilam spodnie.. Ale jak sie okazalo,ontez sobie kupil ksiazke i tym oto sposobem zrobilismysobie mikolajki

hihi. Noi fajno. Tak ma byc. KAzdy cos dostał iwszyscy zadowoleni. No moze Misio nie- bo niezbyt lubi byc czyms skrepowany- czyli rekawiczkami.. ale bedzie musial! Łapkimusza byc cieplutkie.. Spacerowac trzeba!
Jutro jade jeszcze na malyshopping tomoze jakas zabaweczke w koncu upoluje.. Bo na allegro szukam szukam i nic..Kupilam mudoskarpety taki zestaw little people z dinozaurami,jajem i jakims malym tarzanem hihi

Ma juz jeden z taka dziewczynka na tratwie i delfinkiem - jak juz bedziemy mieli wanne to bedzie super zabawa!
Oj te nasze pociechy.. tyle radosci... a wydatkow jeszcze wiecej!
Widze ze juz swiateczne foteczki załączon

JA jeszcze poczekam.. BEz fotomontazu
BeWu- hihi. Nie wiem czemu masz takie cos do Misia.. Ale to słodkie. Kiedy moze go wycalujesz.JA go molestuje caly czas. Sciskam, tule, udaje ze jem i caluje. Miekkie to takie, smieszne i radosne

Kali tez slodzzna-taka subtelna i delikatniutka na zdjeciach..
MAdziaaaa napisz cooo tam!!! Jak Marcinek!? Gada? Biega? Jak sie bawi? Ojjj tesknimy!
Frydza - dawaj zdjecia czapy! Kreacje zimowe sa na topie hehe
Ide polezec z Duzym. On spal 3 h wiec zaraz odjedzie.. A ja sie wtule i albo pojde z nim lulu,albo poogladam cos.. I padne. Wazne ze razem - bo przeciez naprawiamy NAS
Ciao :*
Na dobranoc- wczorajszy Mis w mojej czapie i szaliku