Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:11

Patrycja.le, on dojeżdża ale na terenie wrocławia, a już pisałam kilka dni wcześniej że okoliczne miasteczka też są drogie i jeśli dodać koszty dojazdu to wyjdzie na to samo

Sikorka, fajny ten zestawik, ale pewnie na Karolka by nie pasował ;-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 16:32

ceny mieszkań do kupienia maleją bo ciężko kredyt dostać - nie każdy ma 100tysięcy wkładu własnego... i w związku z tym ceny mieszkań wynajmowanych rosną. nie można kupić, to ludzie wynajmą, a inni się na tym zbogacą...

mój A. się dowiadywał w banku i powiedziali mu, źe za okolo rok już banki nie będą wymagać wkładu własnego i wtedy bierzemy kredyt i kupujemy mieszkanie. a do tego czasu bedziemy wynajmować.

No i wątek nam nie umrze tak szybko, bo od stycznia będę nie pracująca i będę tu częsciej :)

Sikorko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - spóźnione ale szczere. A na spotkanko z Tobą z chęcią się wybiorę :)

Ewcik no to powodzenia w szukaniu mieszkania!!! Wiem, że to nie łatwe...

[ Dodano: 2008-11-26, 15:46 ]
laski ja dzisiaj na 17 mam egzamin wewnętrzny z prawka. jeśli go nie zdam, nie zostanę dopuszczona do jazd. a jeszcze ani jednego testu nie zrobiłam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 16:48

Glizdunia - Ty kupujesz pampy TESCO? Bo ja bylam dzis i kupilam te majteczki Tescowe.. Pampersa nie bylo.. a potrzebowalam 5. I jak one wg Ciebie? Ok ? Myzaraz bedziemy testowac.. :):

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 16:52

Juli, tescowe majteczki są super
z tego co wiem to glizdunia kupuje majty pampersa
ale testowałam oba rodzaje i chyba lepsze są tescacze

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 16:54

doris, będzie dobrze. Wierzę w Ciebie, a egz zawsze można powtórzyć.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 17:16

laski a wy kupujecie jakieś majtki czy zwykłe pieluchy? bo chyba nie za bardzo skumałam wypowiedzi...

[ Dodano: 2008-11-26, 16:19 ]
Patrycja.le, wolałabym nie powtarzać testu... zrobiła teraz parę i generalnie średnia błedów to 2-3. facet nam powiedział, że jak zrobimy błąd np w pytaniu związanym z działaniem samochody czy coś w tym stylu to on przymruży oko, ale jak błąd będzie w krzyżówce czy znakach to łeb urwie :-D generalnie krzyżówki i znaki mam obcykane

zbieram się laseczki, bo po egzaminie do pracy na noc jadę.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 18:22

doris, ja kupuje zwykle papmy 5 ale są tez takie w formie majteczek
ale niestety droższe
ale fajne na lato

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 19:34

Doris-ja uzywam majtezek -fakt... są drozsze..Ale przeberac mojego brzdąca na lezaco to sztuka.. Imialam dosc biegania za nim z pieluszką.. Wiec Mamy te majtasy:-D
Zobaczymy jak te Tescowe. A wiecie, ze w tym tygodniu z 28.11 na 29.11 w nocy bedzie wyprzedaz zabawek? Wszystkie zabawki 20% tansze. A maja ceny na serio fajne. My bedziemy latac za krzesełkiem uczydełkiem - bedzie zadyma:-) Ale polecam takie nocne polowanie!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 19:38

dziewczyny zobaczcie to
http://pl.youtube.com/watch?v=hAPJ5QUEUYM
sorka za bałągan

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 19:49

hej!
właśnie usiłuję obejrzeć Jagódkę...ale padł nam znów komp i mulę na laptopie...
Doris super mieszkanie, brać i się nie zasgtanawiać!!! i powodzenia na egzaminie!
Lady no coś TY, aż tak źle było??? ja tam wierzę, że coś z tego wyjdzie i nadal trzymam kciuki
Sikorka ale masz mężulca no! brawo!!! ale lata tresury robią swoje nie? :ico_oczko: A ciuszki sympatyczne, szkoda, że nie Wasze...ale jeszcze coś kupisz fajnego na pewno
Ewcik no wiesz, ja też podziwiam Twój upór i organizację czasu...ja też nie jesgtem zadowolona z ciała, ale zbyt leniwa, żeby coś zmienić... :ico_wstydzioch: Z mieszkainem masz rację...jak się mieszka na obrzeżach to niby taniej, a wydacie na dojazdy itp...

chciałabym jeszcze dużo napisać...ale J pilnuje Hani od 20minut i niestety znów sobie nie radzi, bo Hania ciągle mamuje...A on? nic ine umie wymyśleć, żeby ją zająć...więc muszę spadać cholercia...zajrzę później, bo on idzie na tenisa, a może Hania da mi spokój wieczorem. Bo dziś w nocy zaś wycie było i spała z nami do 3...niech jej te zęby wyjdą już, bo się wykończę...jedzenie znów NIE, albo podstępem, albo przed tv...albo wymyślanie co jaśnie pani może zje....w nocy wycie, w dzień maruda trochę...ble, mam dość!!!
dobra, zmykam popatrzeć na Jagódkę.

Kamizela brawa!!!uczy się pilnie synek...MOja też mówi, że jesteśmy w "paci" i mówi, że mama w pracy robi "malu malu" i pokazuje jak maluję oczy i paznokcie :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”