Dzien dobry
A moje dzieci juz spia,a my juz do polodnia zaliczylismy spacere,kurde ale mrozno jest.. A mimo wszystko poszlismy
Najlepsze bylo bo tak sobie idziemy i ja chcialam wziasc dzieci na Plac Zabaw,ale musicie wiedziec ze Nicolka juz tak zna nasze spacerowe trasy,drogi ze ja skrecam na Plac Zabaw,a Nicolka mi pokazuje na buzie am am i prowadzi mnie za reke na dol,tak jak sie idzie do piekarza
A ja w szoku bylam i oczywiscie poszlismy do piekarza po jej ulubione Brezelki
W Polsce jak bylismy na urlopie nie widzialam tych buleczek nigdzie??
Pozatym Marcusek byl caly spacerek grzeczny i sobie siedzial i sie rozgladal a zimno bylo i sloneczko swiecilo.. takze super pogoda do spacerowania
Pozatym to wszystko Ok.
Musze jeszcze obiad zrobic a tak to nic nowego..
Gabi niewiem jak w Polsce jest,ale tutaj w De jak na zabawce napisza ze to jest dla dzieci od lat np.3 to tak jest,a nie ze przewaznie pisza od lat 3 jak piszesz ze 90 % zabawkach tak pisze?? Mialam na mysli to ze na niektore zabawki dla 3 latkow moja Nicolka nie jest jeszcze gotowa..
Magda a Tractor Tom jest fajna bajka,te postacie to takie chocby z klockow lego poloczone z komputerem..
ale ogulnie milo sie na ta bajke patrzy
i dzisiaj Nicolka znowu ja ogladala..
Basia witaj u nas po przerwie
Fajnie ze jestescie i ze z Asia juz lepiej
Ladnie sobie spi maly spioszek
Iza super ze Mati juz tak ladnie robi na ubikacje
Trzymaj sie i powodzenia bo niemasz latwo,z mezem nie wesolo,Julcia ma kolki.. ale bedzie lepiej,i dasz rade
A mowilam wam ze Marcusek juz tak od dwoch tygodni sie przemieszcza po mieszkaniu?? Mowie wam ja go posadze na dywanie to sobie ladnie siedzi i sie bawi a ja pozniej patrze a on w calkiem innym miejscu sobie siedzi .. i fajnie sie przesuwa na pupie i nogami sie odpycha slodko i smiesznie to wyglada..
a taki jest mocny i jak moze sie tylko czegos chwycic to juz sie powoli sam dzwiga i probuje sam wstawac,tak sie fajnie dwoma raczkami chwyta i do gory chce wstawac.. boze jaki on jest madry.. i tak wszystko sam mysli,a dzisiaj malutki powiedzial Ała,a ja napierw to powiedzialam Ała,a Marcusek powtorzyl Ała, i lubi też mowic Bleble a jak chce sie pocalowac to otwiera swoja buziulke a wtedy go tak cmokam w ta otwarta buzke i podoba mu sie
Mama_Ania dobrze ze dzieci juz po szczepieniu ,a Patryczek jest slodziutki,a jeszcze slodziej daje ci Buziaczki..
Milego dnia wam zycze i do pozniej paa