halo z rana!!u nas pogoda cudowna sie nie zapowiada a mialam isc z sasiadka na spacer
Sikorko,no to z pralka wpadlismy nieco....nawet takiej nie zna?hmmm no tania byla

no trudno,i zepsula sie zaraz jak gwarancja przestala byc wazna

a my glupki nie przedluzylismy jej na czas

no to teraz chyba nowy zakup nas czeka bo serwisy u nas drogie +czesci zepsute...to dolozymy chyba i nowa bedzie

no tylko kasy nie mamy na pralke teraz

jeszcze A. chyba juz od tego tygodnia zmiane zmieni

nosz kurka....niech sie ten rok juz konczy bo cos wisi nad nami chyba

dziekuje bardzo Sikorko ze zapytalas

chetnie bym tu Twojego Sikora sciagnela gdyby tylko bilety tansze byly
Zborra,czyli Upsi juz jedzie do Hanki z Makka Pakka

no i dobrze,my jednak zmienilismy zdanie i poprzestaniemy na samej Macce Pacce....Maya go baaaardzo lubi ale pozostalych postaci nie kupujemy bo to by bylo za duzo juz,pewnie by polecialy w kat

ma takie miniaturkowe plastikowe i wystarczy

choc powiem Ci ze duzo u nas robia te ksiazki z tej bajki z naklejkami,Maya wszedzie z nimi lazikuje...
a i mi wczoraj napisalas ze szczupla i elegancka jestem

nie no ja koniecznie od czasu do czasu musze Ci sie pokazac zebys mi tak doslodzila...juz daaawno takiego tekstu nie slyszalam w swoim kierunku,brzmi niezle ale chyba stoi troche obok prawdy

co nie zmienia faktu ze mi sie od razu lepiej zrobilo
Anza,bidulo...Ty tak do nocy pracujesz na kompie czy nas tak dlugo czytujesz co?
a ja mdlosci mialam calodniowe

z wymiotami w godzinam wieczornych

do ok.7 mca ciazy i juz mnie teksty typu to minie

wyprowadzaly z rownowagi bo wiedzialam ze minie juz jak urodze wiec po co mi bylo jeszcze nonono zawracac....najpierw mowili ze do 3mca...taaaa akurat!!!dpiero sie wtedy konkretnie rozkrecilam z zygankiem

milo powspominac
[ Dodano: 2008-11-27, 09:37 ]
Jagodka,oj ja w tej kwestii nic nie pomoge bo ja sie nie znam na tym kompletnie

a ciagniecie w dole brzucha pamietam

nawet mnie tak ostatnio ciagnelo a w ciazy nie jestem