Gwiazdki rozdane

Ja też chcę taki wybryk jak Olusia ,że tylko jedna pobudka

pochwale sie Wam, ze Marcys od wczoraj z lezenia na brzuszku umie sam usiasc, wiekszosc Waszych dzieciaczkow pewnie od dawna tak robi ale dal Marcysia to sukces![]()
![]()
![]()
to prawda, tez jestem zaskoczona...mileżycze zdrowka!!! i wspolczuje bo katar potrafi niezle dac w kosc... a Olinek zuch chlopak ze tak ladnie spi pomimo katarku!
zaglądaj do nas jak masz ochote im nas wiecej tym lepiejja ani lutówka ani marcówka a zadomowiłam się tu u Was
dobre rozwiązanieu nas jest za to problem jak rano mamy ochote... a maly juz sie obudzi jak byl mniejszy to zaslanialismy bok luzeczka kocem ale teraz gdy stoi to sie nie da wiec Rysio z tej okazji ma fundowane przez rodzicow ogladanie tv w drugim pokoju siedzac w kszeselku do karmienia ale synek nie narzeka moze sobie bajki poogladac bezkarnie
super brawa dla Marcelkapochwale sie Wam, ze Marcys od wczoraj z lezenia na brzuszku umie sam usiasc, wiekszosc Waszych dzieciaczkow pewnie od dawna tak robi ale dal Marcysia to sukces
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość