Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 18:38

A Natalka wazy tylko 4700 :ico_noniewiem: Taka sie duza na zdjeciach wydaje,a faktycznie straszny chudzielec z niej :ico_olaboga:
ale kochana skoro przybiera na wadze to jest ok, gorzej by bylo gdyby chudla, ale wydaje mi sie, ze nie masz sie czym martwic :-)

A dziekjuje za mile slowa o Ericzku, Twoja Natalcia tez slodziak fajny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

27 lis 2008, 18:45

ale kochana skoro przybiera na wadze to jest ok, gorzej by bylo gdyby chudla, ale wydaje mi sie, ze nie masz sie czym martwic
No,wazne ze juz normalne mleko pije i na razie sie nic zlego nie dzieje,teraz pewnie bedzie przybierala szybciej :ico_sorki: Lece Patuniu ja nakarmic!buziaczki :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 21:05

No,wazne ze juz normalne mleko pije i na razie sie nic zlego nie dzieje,teraz pewnie bedzie przybierala szybciej :ico_sorki:
no to super, mam nadzieje, ze to juz nie wroci, a buzka na pewno juz niedlugo bedzie sliczniutka :-)

Moj maly dzis pospal dwie godzinki, wypil 190 ml i zasnal jak aniolek, wydaje mi sie, ze ja mu za malo mleka robilam bo wypil jednym duszkiemm a jak chcialm mu zabrac to plakal wiec byl glodny moze dlatego tak plakal

Ale tu dzisiaj pustki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
miszka

27 lis 2008, 21:14

Moj maly dzis pospal dwie godzinki, wypil 190 ml i zasnal jak aniolek
Kurde,moze Natalka tez glodna bo ja jej dalej 120 robie :ico_olaboga: Ale ona czasem nawet tego nie zjada :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 21:17

Kurde,moze Natalka tez glodna bo ja jej dalej 120 robie :ico_olaboga: Ale ona czasem nawet tego nie zjada :ico_placzek:
hmm jak nie zjada to moze nie jest glodna- moj tez raz zje 130 i nie chce wioecej ale ostatnio placze jak wyciagam mu z buzki wiec pewnie byl glodny

Moj przewaznie wypija tak 150 ml

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 22:29

Kurde,moze Natalka tez glodna bo ja jej dalej 120 robie Ale ona czasem nawet tego nie zjada
na opakowaniu na mleku masz przeciez ile mln robic , ja mam na aptamilu ze od 8 tygodni robic 180 mln maly i tak wypija ok.110 - 120 i wiecej nie chce ja karmie go butelka tylko raz przed spaniem bo mi cyce nie daja rady w produkcji :ico_haha_01: Pati85, aja nie mam cie na naszej klasie tez bym chciala Ericzka zobaczyc :ico_sorki:
Kacper po raz pierwszy nie plakal przy kapieli :ico_brawa_01: zawsze jest albo wielkie wycie lub marudzenie a tu dzis cisza i oberwacja mamusi co mu robi :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
Słonko ale to chodzilo tylko o twojego synka z tymi karuzelami czy matami bo moj juz od dwoch tygodni karuzelka sie bawi i na macie wywija :ico_noniewiem:
Antos przesłodki naprawde :ico_brawa_01: i tak mi sie wydaje ze podobni sa z Kacpem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 22:33

Pati85, aja nie mam cie na naszej klasie tez bym chciala Ericzka zobaczyc :ico_sorki:
ja Ciebie tez nie mam, napisze na pw moje dane kontaktowe

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 22:48

ja Ciebie tez nie mam, napisze na pw moje dane kontaktowe
zaproszonko wysłane :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lis 2008, 23:49

Słonko ale to chodzilo tylko o twojego synka z tymi karuzelami czy matami bo moj juz od dwoch tygodni karuzelka sie bawi i na macie wywija
Antos przesłodki naprawde i tak mi sie wydaje ze podobni sa z Kacpem
no własnie Antek też uwielbia swoją karuzele i lubi lezeć na macie i parzeć na zabawki więc nie wiem dlaczego ta pani dr powiedziała ze jest za mały myśle ze chodziło jej o to żeby mały nie patrzył do tyłu tylko przed siebie iżeby jego ciałko było symetrycznie ułożone bo on preferuje tylko prawa strone prawa rączka i prawa nóżka są ciągle w ruchu a lewa część taka nie używana :ico_olaboga: zresztą co lekarz to ma inne poglądy wiecc mały ma dalej karuzele :-D a wasze dzieciaczki napewno mają wszystko ok wiec mysle ze karuzela i mata jest jak najbardziej ok

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 lis 2008, 02:49

slonko2008, dziwne rzeczy ten lekarz gada...
nie od dzis wiadomo, że nie tylko mozna ale nawet trzeba stymulowac zmysł wzroku dziecka i koordynacje oko-ręka....poza tym jeśli dziecko ewidentnie cos lubi?
moj Alus uwielbia zwierzaki z karuzeli i wariuje ze szczęscia na bujaczku. Nie wyobrazam sobie równiez sytuacji, że maiłabym go nosic tylko na leżąco....On juz bardzo dobrze trzyma główkę i generalnie nienawidzi lezec płasko...

u nas dziś na tapecie pierwsza noc w łózeczku...do tej pory Alek spał w koszyku, dopiero dzis kupilismy łóżeczko. Ale zasnał bez najmniejszego problemu :ico_sorki:

Co do mojego P....to jest stary problem...tak stary jak nasze małżeństwo....ale bardziej boli od kiedy jest z nami Kropek. P jest nałogowym graczem (gry komp) i to przesłania mu cały swiat...są dni że nawet się dobrze z nami nie przywita... :ico_placzek:
poza tym jest naprawdę swietnym facetem i wiem że mnie kocha...ale ten problem musi być rozwiązany....
generalnie przez te ostatnie akcje moje uczucia do niego gwałtownie oziebły....czuje sie jak samotna matka....i co najgorsze-dobrze mi już z tym...
dziś P był naprawde bardzo dobry dla mnie i Alka, spędził z nami cały dzień....ale ja nie potrafie się z tego cieszyc....jestem pusta....nic nie czuje...on mnie całuje, przytula, a ja nic....zero.... :ico_olaboga:
może cos sie zmieni.....ale juz w to nie wierzę....

Wróć do „Przedszkolaczki”