Kolka, majac takie zdolne dziecko w domku,szkoda chodzic do roboty i tracic te wielkie chwile.Ja bym chyba ryczala ze szczescia i wzruszenia jakby moje dziecko zaspiewalo mi "mamo w sercu cie kolysze".Olej ich jak ja to mowie sikiem prostym cymbalow,to normaalnie powinno byc karalne,ale wiesz co Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy,wiec na "sucho" im to nie ujdzie,przynajmniej wiadomo czemu ten gostek tak Cie traktowal,zebys sama zrezygnowala a on mial czyste rece
:ico_zly:No nic wpisujemy go na wielka liste wrogow do odstrzalu i juz
,my sobie z kuzynka stworzylysmy taka liste ludzi bez ktorych zyloby sie lepiej na tym swiecie
I pozdrow Caro ode mnie ,ciesze sie,ze maja to wieksze mieszkanie.
Kamelek-no to czekamy na filmik z Lenka w roli glownej. a jak tam Twoje plany z praca,postanowilas definytywnie odejsc?
Delicja-najwazniejsze,ze Olka zdrowa,a zobaczysz robote znajdziesz.Moze rzeczywiscie oglos w gazecie,ze jestes mama 18 miesieczego dziecka i chetnie zaopiekujesz sie dodatkowo jakims szkrabem.Jak sobie swietnie dajesz rade z Olenka to bedzie dobra praca na ten czas dla Ciebie.
Kari-dzieki za przepis i napisz jak tam udaly sie coreczce Andrzejki.Ja chcialam dla niemieckich przyjaciol zoprganizowac Andrzejki,zeby pokazac polska tradycje i obyczaje,ale stwierdzilam,ze sie nie wyrobie,bo u nas ten tydzien makabra,mycie okien i te cale swiateczne porzadki musimy do konca tygodnia zakonczyc bo tutaj stroja domy od 1 niedzieli adwentu
Nawet choinke bedziemy juz mieli 7 grudnia
Co kraj to obyczaj.A zdjecia wkleje,jak ustroje dom oki?
agi-mam nadzieje,ze reakcja poszczepienna u Majutka juz ustapila.A na co ja teraz szczepiliscie? Ja mam jeszcze tylko jedno szczepienie z Antosiem i potem podobno dopiero jak do szkoly pojdzie.Ale jak widzi lekarke to jak syrena alarmowa wyje,ciekawe czy mu to kiedys przejdzie
Trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie zimie,bo widzialam w telewizorze,ze straszna zima w Ameryce,mam nadzieje,ze nie u Was.
SYla-fajnie,ze znowu jestes,juz sie martwilam,ze gdzies w Irlandi siedzisz bez
neta :ico_haha_01:Chwal sie zdjeciami Twoich ksiezniczek.Fajne prezenty wymyslilas,ale mojego Antka jakos Puchatek nie rusza
Mordeczko-jak Kacpi?W porzadeczku?Mojemu Antkowi wychodza te cztery ostanie zeby (5) i juz od czterech tygodni pcha prawie cala reke do buzi i gryzie co sie da,jak wtedy na poczatku jak byl niemowleciem,niewiem czy to moze tak dlugo trwac,czy czasem nie musze z nim do dentysty,bo np slyszalam,ze zdarza sie,ze trzeba dziaselka nacinac.
Ty jako doswiadczona w zabkowych spraach moze mi cos doradzisz
[ Dodano: 2008-11-28, 01:31 ]
Hektorka-gratuluje pracy´i zycze,zebys trafila na normalnych ludzi a nie jak nasza Kolka. Kamillo juz coraz doroslejwyglada,slodziak.
[ Dodano: 2008-11-28, 01:37 ]
Kolka-no musze Ci jeszcze napisac,ze gdybym nie ogladala Twojego brzuszka jak rosla w nim Juleczka i nie swietowala razem z wszystkimi tutaj jej narodzin NIGDY nie uwierzylabym,ze jest wg metryki taka mala a taka rozgadana.
No i potwierdza sie teoria,ze mamusie,ktore w trakcie ciazy sie ucza maja bardzo inteligentne dzieci.Moja siostra byla w liceum(a wiadomo jak trzeba w liceum trenowac mozg) jak rodzila synka i naprawde jest duzo zdolniejszy od swoich rowiesnikow,kurka chyba zapisze sie na jakies studia jak tylko zdecydujemy sie na nastepnego dzidziusia