Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2008, 08:19

Witam z rana - ja jak zwykle wstałam z chłopem. Na dziś z planów to mam tylko błogie lenistwo. Wczoraj posprzątałam, obiad mam. Może tylko przejdę się po mieście jak nie będzie padać, a na razie się nie zanosi.

Witaj jedwabna, zaglądaj do nas częściej :-)

[ Dodano: 2008-11-28, 07:22 ]
mp4 przyslali wadliwe bede sie domagac chyba zwrotu kasy a te im odesle
no pewnie milutka zrób zwrot - jeżeli kupiłaś w sklepie internetowym, to masz 10 dni na odstąpienie od transakcji nawet bez podania przyczyny. A jeżeli jest wadliwe, to nawet mają Ci oddać koszty przesyłki.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 08:37

witam i ja z ranka :-D :-D pewnie zaraz i tak pojde sie drzemnac bo dzis mi maz podbudke zrobił o 4 :ico_olaboga: bo dostał znowu skurczu plecków..zażył lekarstwo i usnła a ja sie meczyłam..zasnełam kolo 6 i takie glupoty mi sie sniły ze wstałam zlana potem :ico_olaboga: :ico_olaboga:

milutka a TY nie miałaś na badania isc???? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2008, 08:55

maz podbudke zrobił o 4 :ico_olaboga: bo dostał znowu skurczu plecków..zażył lekarstwo i usnła a ja sie meczyłam..
Marcia pogoń go do lekarza, bo sam z własnej woli nie pójdzie, mój ma tak samo.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 09:00

Marcia pogoń go do lekarza, bo sam z własnej woli nie pójdzie, mój ma tak samo.
chyba musiałabym go wołami zaciągnąć ..uparciuch jeden :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 10:10

Marcia77, mialam pojsc do lekarza...ale nie mialam sil wstac z lozka... a chlop samochodu nie mial :ico_placzek:

zrobie ten mocz w poniedzialek...a jak nie to jeszcze dzis sie znajde na izbie przyjec kurde jak sie strasznie boje...łeb mi rozsadza jakby ktos mi wiercil dziure...ale cisnienie juz sie normuje mi... mała dzis sie wiercila wiec nic jej nie jest....ale podejrzewam ze zmienila pozycje bo taka kulka sie zorbila z lewej storny i cala noc mnie to meczylo... i odziwo moge sie wysiusiac...

no a przesylke im odesle obczajacie mp4 dzialaja tylko pod kablem usb ladowalam cala noc odlaczam...ciemno wlaczam na wszystkie sposoby e tan!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 10:10

hej hej Kobietki :-)
zasnełam kolo 6 i takie glupoty mi sie sniły ze wstałam zlana potem :ico_olaboga: :ico_olaboga:
oo, widzę, że nie ja jedna.. heh.. mnie dziś pół nocy jakaś baba goniła z karabinem i strzelała do mnie :ico_olaboga: :ico_noniewiem: czuję się, jakbym od 48 godzin oka nie zmrużyła...

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 lis 2008, 10:13

Czesc :-)
jedwabna, witamy :-D
chyba musiałabym go wołami zaciągnąć
mojego to chyba nawet woly nie rusza :ico_olaboga:

ja dzis dzien mam do bani juz od samego rana :ico_zly: bo kot sie pochorowal i trzeba bylo znowu latac z nim do weterynarza. przy okazji ja sie zestresowalam, bo mi go zal strasznie bylo i teraz mam za swoje, bo brzuch mnie strasznie boli :ico_placzek: wlazlam juz na pol godziny do wanny ale wyjatkowo nie pomoglo :ico_noniewiem: do tego mam cholerna zgage, ktora nie chce przejsc.

z dobrych rzeczy: przyszly przesylki z wygranych aukcji z dolaczonymi niespodziankami/prezentami :-D :ico_brawa_01:

Dzis zaczynam szukac na aukcjach tego wiaderka do kapieli Dzidzi "Tummy Tub", bo jednak sie na to zdecyduje zamiast normalnej wanienki.

Maly to mi chyba dzis brzuch rozerwie, tak go nosi :ico_olaboga:

Ogladalyscie ostatnio jakis fajny, dobry film? Podpowiedzcie cos, bo nie moge sie na nic zdecydowac :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 10:15

Dzis zaczynam szukac na aukcjach tego wiaderka do kapieli Dzidzi "Tummy Tub", bo jednak sie na to zdecyduje zamiast normalnej wanienki.
ja jakos nie moge sie do tego przekonac..

[ Dodano: 2008-11-28, 09:17 ]
Ogladalyscie ostatnio jakis fajny, dobry film? Podpowiedzcie cos, bo nie moge sie na nic zdecydowac
ja mam ulubiony film kt znam juz prawie na pamiec..taki polepszacz humoru..Nigdy w życiu... :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 10:21

Sandrusia, asterix na olimpiadze :D

a ja ide dalej lezec bo mi leb rozerwie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 10:24

ja mam ulubiony film kt znam juz prawie na pamiec..taki polepszacz humoru..Nigdy w życiu... :-D :-D
oo, ten to ja też mogę w te i z powrotem oglądać :-) "Nie kłam kochanie" oglądałaś, Sandrusia?? albo "rozmowy nocą"?? polskie komedie romantyczne :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”