Witajcie!!!
zborra, wytrzymaj jeszcze troszkę, Hania coraz starsza i zobaczysz, przyjdzie czas, że będzie pięknie spała. A może
jagodka24, ma racje, może jej się zaczął ten czas"do mamusi". Staraj się jej okazywać dużo ciepła, ale przy spaniu bądź twarda, jeżali nie chcesz by z Wami spała. No i usmiechnij sie trochę!!!!

Proszę, chociaż raz tak do mnie
jagodka24, kurcze, to by było rozwiązanie, może ktoś z rodziny ma jakąś znajomą firmę, popytaj, może jednak coś się trafi.
kamizela, i tu nasze dzieci też są podobne, karol nie cierpi być przykryty, jak go przykrywam, to się budzi więc to olałam i go nie przykrywam
GLIZDUNIA życzę Ci miłego, bezstresowego weekendu!!!! Nie czytaj, nie myśl, uśmiechaj się i baw z naszą uroczą Mayą. Byle do poniedziałku....
Doris trochę żal mieszkanka, ale może następne będzie fajniejsze i fajniejsza właścicielka. A Kinga super ma minki!!!
kamizela, a Wiktor taki fajny na tym spacerku, widać że mu się podoba!!!
A ja byłam na dyskotece, ale krótko, bo przyszła inna mamusia mnie zastąpić więc wróciłam do Karola. A dziś trochę sprzątania, spacerek, pranko, obiadek, czyli dzień jak codzień

jak się wygrzebię szybciej, to jeszcze do Was tu zajrzę przed wieczorkiem