poccoyo no to wygląda na to że zostanę sama ale ktoś musi być ostatni ale najważniejsze aby dzieciaczki były już z wami Oby akcja szybko się rozwinęła, życzę Ci abyś jeszcze dzisiaj tuliła swojego synka Krystianka :ico_buziaczki_big:
Na koleczki dobry jest jeszcze Infacol, Espumisan i koperek takze. Niektore dzieci lubią wtedy lezec na brzuszku. Masazyk pomaga ale taki uciskowy od prawej do lewej po łuku. Na moich chłopaków rewelacyjnie działała suszarka bo ciepłe i szumi. Tylko robiąc cos takiego CAŁY CZAS TRZEBA TRZYMAC REKE NA BRZUSZKU DZIECKA!!!!! Zeby nie oparzyc!!
Dziewczyny właśnie dostałam smsa od Beatki, mają juą OLIWIERKA!!! urodził się dziś o 15 waży3560 i ma 55 cm, Oboje mają się świetnie a Junior już wisi na cycu )
Motylku na pewno się doczekasz, przecież Filipek nie będzie siedział w brzuszku niewiadomo ile, a jak juz wyjdzie, to będzie dla Was wielką radością )
Ja mam właśnie 5 min relaksu, chłopaki śpią w najlepsze, jeszcze z pół godzinki i będziemy kąpać Jasia, jeśli uda mi się P dobudzić, a jak nie to sama sobie będe musiała poradzić, albo poprosze Babcie o pomoc..
Kasiu swietnie, ze Plantex podziałał i Maja już spokojniejsza:))