Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

29 lis 2008, 17:01

witam! dziewczynki dużo zdrówka dla waszych córeczek!!! oby jak najszybciej były zdrowe! my po mroźnym spaacerku! dzis rozstawiłam kojec w salonie i właśnie mały go testuje po spacerku-spi i mam go cały czas na oku :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2008, 20:37

Marta ,no do pokoju mi wlecial :ico_haha_01: paskud jeden i narobil na przewijak podloge i pozniej jak sie okazalo na lusterko,jaks sraczke mial czy cos :ico_haha_01:
Miszka dobrze ze Natalka ok. niech sie szybko kuruje dużo zdrówka dla Igi i Nati :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

29 lis 2008, 22:16

oj, nasze bliźniaczki chore!!!! :ico_olaboga: dużo zdrówka zyczymy, kurujcie sie kobitki!!!!
U nas już prawie spokój z katarem, ale mieliśmy dwie makabryczne noce i ze trzy kiepskie dni....też nie bardzo jadł, co chwilę sie dusił, więc szarpał cycka i wyrywał się niemiłosiernie...no i problemy z zasnieciem :ico_olaboga: myslałam że zwariuję ze strachu, co 5 minut sprawdzałam czy sie nie udusił.... :ico_olaboga:
ja na ten katar kupiłam kropelki z solą morską, fajnie rozpuszczaja te dziadostwo w nosku. No i co godzinę walka z aspiratorem....częste wietrzenie pokoju i długie spacery. No i mozna powiedziec że problem juz za nami....teraz tylko ze dwa razy na dobe mu ściagam nosek.
Dziewczyny karmiace cycem-mam pytanie...bedziecie dawały jakies kaszki/kleiki po 3/4 miesiącu? bo niby radzą samym cyckiem do 6 miesiaca....ja juz sie nie moge doczekać pokazywania Alkowi nowych smaków :ico_oczko:

dzis mój Teśc mnie wkurzył na maxa...gadałam z Teściowa przez skype,przyszedł łaskawie do komputera, no to jak szczęśliwa pokazuje mu małego. A on...nawet jednego dobrego słowa nie powiedział....tylko-co ty mu robisz że jest taki gruby? zabroń mu trzymać tak wysoko główke, bo mu kręgosłup uszkodzisz! co ty go tak często na rękach trzymasz?
okropnie mi sie przykro zrobiło i odechciało mi sie do nich jechać na wielkanoc... :ico_zly:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 lis 2008, 00:09

tak dużo zdrówka dla naszych malenst :-D niech szybko dochodzą dziewczyny do formy ,
Dziewczyny karmiace cycem-mam pytanie...bedziecie dawały jakies kaszki/kleiki po 3/4 miesiącu? bo niby radzą samym cyckiem do 6 miesiaca....ja juz sie nie moge doczekać pokazywania Alkowi nowych smaków
o tak ja już tez nie umie się doczekać kiedy dam małemu kaszke , bo przynajmniej cycek będzie odpoczywał troche maly zaczoł strasznie szarpac ryczy i zamiast wypluc to on go szarpie a to boliiiii
A on...nawet jednego dobrego słowa nie powiedział....tylko-co ty mu robisz że jest taki gruby? zabroń mu trzymać tak wysoko główke, bo mu kręgosłup uszkodzisz! co ty go tak często na rękach trzymasz?
oj kochana to niezły z niego palant jak można tak mówić normalnie nic tylko go kopnąc w d... Twój maluszek wcale nie jest gruby wyglada przesłodko i dobrze ze mu apetyt dopisuje :ico_brawa_01: , a zresztą to ty wiesz co jest dobre dla twojego synka i to ty jestes z nim na codzien wiec możesz go mieć na rekach ile chcesz , Zresztą to dobrze ze jesteś daleko od teścia bo byś musiała tego słuchać cześciej a tak cie wku.. raz na jakiś czas :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 11:53

Dziewczyny dzieki :ico_sorki: niestety jest kiepsko i w zasadzie nie wiem co robic bo Iga spala cala noc :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bez cyca od 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok wiec o 8 ja budze i daje cyca 3 razy possala i dalej spi :ico_placzek: i kupa i tak juz 4 razy od rana nie moze sie najesc jak zje to zaraz wysra i ciagle spi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem zabardzo co robic czy pozwolic jej spac czy budzic na jedzenie -ale to za wiele nie daje bo prawie nic nie je- :ico_placzek:
Agusia1982 na dobry pomysl z tym kojcem bo malego na oku macie caly czas :ico_sorki:
Zirca :ico_puknij: palant z Twojego tescia i tyle-wez sie nie przejmuj :ico_sorki: co on wie o dzieciech :ico_olaboga:
Wiesz co jak bede karmic do 6 miesiaca(a mam taka nadzieje :ico_sorki: )to chyba nie bede dawala nic dopiero kolo tego 6 miesiaca tak mysle...
Adiaa sprawdzilas czy sie ten ptak nie zagniezdzil :ico_haha_01: u Ciebie w pokoju :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2008, 12:18

Adiaa sprawdzilas czy sie ten ptak nie zagniezdzil u Ciebie w pokoju
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: naszczescie nie :-D
zirca, no to nonono z tego tescia nie zna sie a gada to jest najgorszea dziecko na piersi za grube byc nie moze :-D
i kupa i tak juz 4 razy od rana nie moze sie najesc jak zje to zaraz wysra i ciagle spi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewne to troche pilnuj by sie nie odwodnila :ico_sorki: :ico_sorki:

a moj maly szaleje noc do nonono i nie spi juz tak od 6 rano czasem sie zastanawiam czy on wogle potrzebuje snu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

30 lis 2008, 15:22

Dzieki dziewczyny :ico_sorki: Natalka strasznie chora,w ogole nie moze oddychac,nos zawalony,tez spi caly czas,ale jak sie obudzi to strasznie placze,bo nie moze w ogole tchu zlapac! :ico_placzek: Caly czas mam ja na rekach :ico_placzek: Zeby byla jak najbardziej w pionie,wtedy troche splywa ten katar :ico_placzek: Jezu,juz nie mam sily :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 15:38

:ico_haha_01: Adia Iga sie za Kacpra wysypia teraz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2008, 19:48

A my wlasnie z miasta wrocilismy piekna pogoda byla wiec mielismy spacerek i troche rajdu po sklepach :ico_brawa_01: kupilam butki sobie takie kozaczki na malym obcasie i spodnie maly spal caly czas a teraz sie drze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 09:57

Witajcie

miszka, mmarta duzo zdrowka dla waszych coreczek

U nas nocka dobrze, tylko nie wiem czymu maly nie chce wczesniej zasnac tylko po 23, ale spal za top ladnie i wstal o 3.50 wiec troche sobie pospalam, a pozniej wstal po 7 pare minut i juz jestesmy na nogach niestety dlugo nie pospal i tak bedzie w ciagu dnia, czasami byl chciala zeby pospal w dzien ladnie bo nic nie molge zrobic :ico_placzek:

slonko nazwa tych czopkow od wiesz czego to HEMORECTAL :ico_haha_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”