aaaaaa to nawet nie wiedziałam, ale nie mam zamiaru się chować, jak komp chodzi to ja mam zawsze otwarte forum nawet jak leże to od czasu do czasu zaaglądam czy ktoś pisze
jedwabna, kupilam poduszke jaska z poszewką satynową a na dwóch stronach jest nasze zdjecie i napis slodziutki
co do tych łazanek pyszne sa wiec polecam ró rób :) ja mam jutro zamiar zrobic zupe zacierke taką zupe nic czy zwaną kartoflanke z kluseczkami lanymi mniam :)
a ja jezor sparzylam hahha bo chcialam zobaczyc czy zasolilam ziemniaki... no moze troszeczke...ale mąż powie ze i tak nieslone haha....kwestia kubek smakowych
kupilam poduszke jaska z poszewką satynową a na dwóch stronach jest nasze zdjecie i napis slodziutki
ale zajefajnie ja tez taka chce. gdzie ty ja wynalazlas?
a wiecie przyznam sie szczerze ze nie umiem robic zup co nie zrobie to mi jakos nie wychodzi no i stanelam teraz na samych drugich daniach. ale maz zadowolony bo tez woli drugie dania. tylko ze dla mnie to byloby prosciej i szybciej zrobic jaka zupinke i tyle. ehhhhh moze sie kiedys naucze...
hmmm ja sie patrzylam jak mama robila...a przede wszystkim wzielam przepis z neta i sama robilam bo ja taki bardziej samouk :) pomidorowka mi zawsze wychodzi reszty jeszcze nie wiem ... hehe rosol tez wyjdzie ale zazwyczaj to gotuje bo ulubione:) a jutro zrobimyy zacierke :)