milutka204, szczęsliwa tak bardzo ze wracajac ze szpitla o maly wlos nie rozjechalam psa ktory wbiegl pod kola na szczescie zahamowalam jagodka24, tak dokladnie chyba 0.97cm ostatnia @ 13.10.
nie ma sprawy ty pytasz ja odpowiadam w koncu po to jestesmy
malutkaniunia88, super fotka, ja juz sie nie moge doczekac fotki naszej fasolinci
lalka bedzie dobrze, pewnie tak jak piszesz te markery podwyzszone od tych czynnikow. tyle dziewczyn trzyma kciuki ze badz spokojna, wszystko bedzie ok, beta bedzie wielgachna a markery beda spadaly!
ja dzisiaj ok, bylismy na zakupkach kupilam Szymciowi ciuchy eleganckie na swieta i buty na snieg
[ Dodano: 2008-12-01, 18:33 ]
za kolejne okienko na suwaczku
eve81, zobaczysz szybko zleci i tez ja zobaczysz mi to tak sie ciagneloa pozniej ani sie obejrzalam a juz 1-wszy grudzien i im blizej wyznaczonej godziny usg to wiekszy stres heh jakies takie glupie mysli mialam
a jutro wizyta u lekarza zakładanie karty ciązy i te sprawy
bylam u internisty zbadala mnie i zapisala fure lekow bo moze mi sie to przerodzic w zap oskrzeli
Juz od kaszlu "mozg" mnie boli
lekarka wie ze jestem w ciazy zapisala mi eurespal w tabletkach i pani w aptece powiedziala ze mozna a na ulotce pisze ze w ciazy tylko wg zalecen lekarza i nie stosowac w pierwszym trymestrze..no i co??zarzywac??
eurespal jest lekiem podawany takze niemowlakoom tyle ze w syropku...
lekarka chyba wie co mi przepisuje no i jak mi do srody nie przejdzie to mam isc na l4