pisz, co u Twoich maluszków.
dają czadu - oboje ..... Malwinka jest na topie uczenia się "poważnych" wierszyków"Rzepka" , "Leń", "Okulary", "murzynek Bambo","lokomotywa" - jakoś Tuwim jej wybitnie spasował i zabawy w chodzenie do szkoły ... spakuje sobie plekac mówi "pa mamusiu - idę do sioły..."całuje macha na pożegnanie .. wychodzi na ganek po czym wraca i mówi ... "pyśłam- tu mam adanie, Agata mi mówiła, że jetemm łobuś a Jidka że jetem piętna" .... i tego rodzaju rzuca hasełka .... ona naśladuje staszego brata ....
[ Dodano: 2008-12-02, 00:11 ]
a KApik ... jak to Kapik .... ma bardzo dużo zadań donowych .... siedzimy po 3 godziny dziennie że ja już wymiękam .... na wywiadówce ani Agata na niego nie narzekała....
Teraz będzie jazda bo opiekunkę mam tylko do piątku .... i nie za bardzo sobie wyobrażam co będzie dalej ..... niby babcie się zaoferowały do pomocy .... ale moja mama raczej ze zdrowiem stoi cienko a teściowa ???? - już mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę ..... no nic jakoś musze spróbować do września wytrzymać ..... a może MAdzia wróci ze Stanów na przełomie lutego i marca .... ja byłabym zachwycona