Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 17:58

Jagodka,nie starczy nawet jakbysmy jeden tydzien nie jedli nic...ale to juz nasz problem....ograniczamy wszystko...a jak braknie duzo to trzeba bedzie wziasc z oszczednosci-trudno....A. pojechal kupic koperty i wyslac juz swoje prezenty a ja dla mojej rodziny nawet nie kupilam jeszcze....w sobote dostane wyplate to kupie i wysle i jak juz to bedzie z glowy to zaczniemy sie martwic co z jedzeniem i reszta,bo dla Mayci musi byc prezent jakis...znajde gdzies te kase!!!

a co mi ziemniaki psikusa robia...po godzinie siedzenia w foli i w 220 stopniach twarde jak kamien,niemozliwe!!siedza tam dalej az beda jadalne... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-02, 17:12 ]
URL=www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tak Maya wczoraj sie ubrala w czapke Nikolaska....mala sesyjka maluchow

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 19:55

a co tu dzisiaj takie puchy ????
tylko ja i daria?

a to u znajomyh juz choinka ubrana?
fajnie

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 20:00

jestem, nic nie wiem

babka od mieszkania odwołała spotkanie z A. bo zachorowała. zadzwoni jak wydobrzeje.
na 98% trzyma mieszkanie dla nas. 1% czy na pewno chcemy, bo na żywo nie widzieliśmy 1% ona chce zobaczyć komu wynajmuje :)
więc nie jest źle :)

Gosia fanie, że to blisko Ciebie :)

Daria fajne buciki,

no i to by było na tyle... wpadnę później

[ Dodano: 2008-12-02, 19:05 ]
GLIZDUNIA, już choinka :ico_szoking:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 20:08

no ubralo m sie troche wczesnie,zaraz po kupieniu jej ale dzieci mialy frajde wiec juz stoi-do swiat juz niedaleko nie? :ico_haha_02:

a ja chcialabym zebyscie sie wypowiedzialy o sukienkach,wyszukalam kilka na ebayu i chyba jakas kupie....nawet jakbym miala z konta wyplacic :ico_wstydzioch: poradzcie cos plisss
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 gru 2008, 20:25

żyję nie mam neta piszę od znajomych nie wiem co u kogo, może będę miała neta jutro albo w czwartek, a jak nie to poczytam w weekend jak będę u teściów

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 20:27

GLIZDUNIA, ta w grochy fajna jest :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 20:44

helo
no faktycznie jakos dzis pustawo tutaj było, moze rozmowy rozkreca sie wieczorowa pora?
Milu juz spika, a wiecie co..dzis tez wstała chyba lewa noga :ico_haha_01: coz za zbieg okolicznosci..rano jeszcze niby w porzadku ale jak wrociłam z pracy chodziła taka zmarnowana bo nie poszła na drzemke i popłakiwała i marudziła strasznie jak jej nie pozwoliłam czegos zrobic :ico_olaboga: w koncu ja polozylam i co?..po poł godz obudziła sie z takim :ico_placzek: ze prawie godz co chwile :ico_placzek: prawie ze tchu jej brakowało :ico_szoking: zas ok 18 wrociła do siebie, ale dopiero po tym jak zaczełam sie z nia wyglupiac i szalec :ico_oczko:

co niektorych zdjec nie widze.. :ico_noniewiem:
Glizdunia mi sie podoba ta czerowna w grochy :ico_brawa_01:
jagodka :-/ z ta praca..ale widac obrotny twoj M. tyle rozmow w tak krotkim czasie.. :ico_brawa_01:
kate no to nieciekawie, ciesz sie ta praca i Matem i pomysl konkretnie co mogłaby ci ta separacja dac?chcesz nadal probowac naprawic ten zwiazek tylko T. bardziej postraszyc, czy chcesz na prawde odejsc?coz tak zrezygnował z tego psychologa?
sikorko ja bukietu tez nie widzialam, no ale meza trzeba pochwalic masz fajnego, nawet z ta broda (choc ja brodziatych nie bardzo :ico_oczko: )

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 20:48

bo juz nie wiem o co walczyc,nasza faworytka jest bialoczarna,w grochy na drugim miejscu potem czerwona i szara na koncu...z tym ze kolejnosc konczenia sie aukcji jest inna i musze cos w miare szybko zdecydowac :ico_olaboga: wrr jak ja tak nie lubie :ico_zly:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 21:08

kate współczuje, rady żadnej nie zarzucę, bo niestety nie wiem co bym mogła poradzić... Trzymam kciuki i jestem z Tobą!!!

GLIZDUNIA, na początku widziałam tylko szarą i tą w grochy, a teraz jeszcze czarna mi wyskoczyła - czarna lepsza niż ta w grochy. czerwonej nie widzę

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 21:17

Melduję się.

Byłam u siostry i było fajowo :ico_brawa_01: Wiktor był grzeczniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Bawił się brum brum i wariował po wielim łożu swojej cioci razem z kuzynem :ico_oczko: Zjadł michę pomidorowej, serek i chlebek z pasztetem, dał poplotkować mamusi, bardzo udany dzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Po kąpieli ukochał wszystkich i śpi :ico_oczko:

A ja ... wygrałam aukcję :ico_oczko:

http://www.allegro.pl/item491834155_nex ... oz_98.html

Daria mnie się podoba sukienusia w groszki i ta czarna :ico_brawa_01:

Mówisz, że u was kiepsko z gotówką :ico_olaboga: Dziś mój D. słyszał w radiu, że w UK mają zwolnić bardzo dużo ludzi ... To nie nastraja mnie optymistycznie :ico_placzek: Słuchaj, jeśli macie oszczędności to z nich skorzystajcie, przecież po to są, prawda ? Wydaje mi się, że to będzie lepsze niż ciągłe zamartwianie się :ico_noniewiem: A jeśli trafi się wkrótce lepszy miesiąc to odłożycie coś spowortem na konto i już :ico_noniewiem:

Dzis będąc u siostry strasznie jej zazdrościłam ... Ale tak życzliwie. Ma swoje mieszkanko, bardzo ładne, żyją sobie sami, nikt się jej do niczego nie wcina ... Mają kredyt owszem, 75 tysięcy ale spłacają i starcza na rachunki i życie z jednej pensji ... I tylko modlę się i odliczam dni do wyjazdu ....

kate niewesoło u was :ico_olaboga: strasznie mi przykro z tego powodu ... Myślisz, że separacja pomoże ? Chcesz ratować jeszcze wasze małżeństwo ?

Agatko u was też smutno ... Oby te rozmowy o pracę przyniosły rezultaty :ico_sorki: A jak ty się czujesz ?

[ Dodano: 2008-12-02, 20:18 ]
Aha, Sikorko mój Wiktor też będzie w dżinsach i koszuli, ewentualnie mam jeszcze kamizelkę więc może założę :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”