Noemi, ogromne gratulacje!!!!!!! jakby bylo bardzo pusto, zapraszamy do nas na watek pazdziernikowych terminatorek. Na razie nie ma ogromnego ruchu, ale jeszcze sie rozkrecimy, bo o ile dobrze pamietam, jest nas 6! no i nigdy nie wiadomo, czy ktoras nie rozdwoi sie w listopadzie....
zycze cudownych 9 miesiecy!!!!
Noemi, jest strach, ja to wiem, ale będzie dobrze...musisz uwierzyć w to i juz Potem będą inne lęki, a potem już tylko osiemnastka Twojej dzidzi głowa do góry... postaraj się o dobre samopoczucie, dzidzia zawsze wyczuwa nastrój mamy, więc im Ty się lepiej będziesz trzymała tym dzidzia też
wielkie gratulacje noemi.. ja zawsze wchodze i podgladam watek listopadowek- mjuz drugi raz!!!!!!!! bo sama jestem listopadowa mama z 2006 roku.. alez ten czas leci a za pare miesiecy chyba zaczniemy starac sie o rodzenstwo dla natka wiec zeby z obiegu nie wypasc czytam sobie :)
wszystkiego najlepszego na te pozostale miesiace i dalej noemi i staraj sie nie stresowac
Witaj Noemi chciałabym nieśmiało dołączyć do listopadówek Dziś zrobiłam teścik i wyszły dwie kreseczki. Tak samo jak Ty jestem pełna strachu bo już raz poroniłam we wrześniu 2007 (ciąża obumarła w 9 tc) Ale musimy wierzyć że tym razem będzie dobrze.