Milutka - egositka nie jestes, Ja tez jestem zyczliwa dla osób które są dla mnie miłe, ale jak mi babuch złosliwe nie raz cos powidziała i wneriwająca jest - to ją ihgnoruje Ja cierpiętnicą nie będe! Olewać ignorować babsko popieram, inaczej na głowe wejdzie.
A żeby nie miała satysfakkcji ze cie wnerwia to ignorować z usmiechem to jej da popalić.
Ejustysia- Ja tez od lat cierpie na przeziębienie pęcherze tak więc wiem co to oznacza, ostatnie wyniki tez miałam marne więc dostałam urosept 3x1 . Teraz zrobiłam badanie moczu czekam na wynik przed jutrzejszą wizyta kontrolną u gina.
Ale co mi pomaga - pij duzo wody ona wypłukuje bakterie z dróg moczowych i bierz urosept ale najpierw zrób mocz - i skonsultuj sie z lekarzem.
Nie martw sie kochana jak lerzałam w szpitalu okazało sie ze 90 % kobiet w ciąży ma problemy z pęcherzem bo bakterie wtedy częsciej nas atakują albo dzidiza na niego naciska , nie marwt się zrób mocz i popros lekarza to ci cos poradzi
A ja dzisiaj taka senna jestem że nic mi sie nie chce patrze na moją podłoge w kuchni która wymaga umycia ia tak mi sie nie chce
A Zosia się kręci wierci i kopie