hej dziewczyny
u nas dziś znowu się działo coś nowego Hanusia wstałą cała wysypana tzn bużka,brzusio i plecki,bałam się że różyczka a ja nie przechodziłam,na szczęście okazało się że to nic groźnego a reakcja po trzydniowej gorączce
trzymajcie kciuki za mnie jutro od 9!!proszę!!!
ja dziś w miare ok,mdłości mam ale bez wymiotów,dopiero teraz mnie brzuszek zaczął boleć,ale mąż umył Nuśkę więc ja odpoczywam
jagodka a jak u Ciebie???
ja po wizycie u lekarza załozylismy karte ciazy :) dostalam feminatal n i l4 na dwa tygodnie mam lezec i odpoczywac jak nadal bede sie zle czula to zwolnienie bedziemy przedluzac
malutkaniunia88: fajnie, że masz już kartę ciąży, ja na ten przywilej hihi muszę poczekać do końca grudnia Dobrze że gin. dał Ci zwolnienie, przynajmniej sobie odpoczniesz
mam dzis nieplanowana wizyte u ginka.Zadzwonilam do niego i pow.mu o moich dolegliwosciach, a on kazał przyjechac na wizyte. Pow.ze ze wzgledu na moj obciazony wywiad ginekologiczny woli mnie zbadac i zrobic usg.
Katka: trzymam w takim razie kciuki za wizytę
Dobrze, że możesz liczyć na szybką reakcję lekarza, jeśli coś Cię niepokoi.. Domyślam się, że chodzi o bóle brzucha, o których pisałaś??
Zobaczysz - wszystko na pewno z fasolką jest ok
Czekamy na wieści.