Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2008, 11:54

Beatris60, ananke, no to jezeli mi wody plodowe nie odejda, to wyglada na to, ze chyba przegapie chwile porodu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 gru 2008, 12:00

Sandrusia, nie przegapisz.... jak będzie Cię mocno w krzyżu bolało,albo w podbrzuszu to będziesz\ wiedziała, że trzeba skontrolować to u lekarza :ico_sorki:

ja u Listopadówek podczytałam niedawno o objawach porodu, zapodaję linka, którego wtedy ona dały
http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2008, 12:10

ananke, no to wedlug tego co napisane w tym linku (bez krwawienia), to ja juz powinnam od trzech dni rodzic :ico_szoking: a nie wydaje mi sie zeby to szybko nastapilo :-D bo ja sie uparlam na dokladnie 2 stycznia czyli wedlug wyznaczonego terminu :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 gru 2008, 12:13

bo ja sie uparlam na dokladnie 2 stycznia czyli wedlug wyznaczonego terminu :-D
Kochana.... Ty się uparłaś :-D co Twój Antoś wymyśli tak będzie :-D
wiesz, mi w obecnej sytuacji przydałoby się przenosić z dwa tyg po terminie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 gru 2008, 12:15

o ja sie uparlam na dokladnie 2 stycznia czyli wedlug wyznaczonego terminu :-D
zycze Ci tego z całego serducha ale wiesz nasze dzieciaczki sa niesety nieprzewidywalne :-D :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2008, 13:02

Beatris60, ananke, no to jezeli mi wody plodowe nie odejda, to wyglada na to, ze chyba przegapie chwile porodu :ico_szoking:
no to mam tak samo - skurcze to ledwo zauważam i to tylko wtedy jak leże i nic nie robię, to mi troszke brzuch twardnieje, ale to wcale nie boli.

A z tych objawów, to ja nie mam żadnych.

Właśnie byłam z Bogdana mamą w Realu, bo są żywe karpie po 7,50 i przy okazji kupiłam sobie dwie poszewki na jasieczki po 5 zł, a dwa miesiące temu płaciłam za nie po 12 zł :ico_zly: - promocje zrobili.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2008, 13:17

hejka ja juz od dentysty potem wam rzuce zdjątko jak sie dzis odpicowalam...bo tak to wogole nigdzie nie wylazilam.... i sie niemalowalam i chodzilam jak brudas o domu:)

co do tych skurczy no ja czuje okropnie twardy brzuch i bol w krzyzu.... a dzis normalnie z rana kuly mnie jajniki i taki bol jak na okres ktory przezywal cale moje plecy

Sandrusia fakt fakt ty sie czepilas na 2 stycznia a dzidzia moze bedzie chciala zaraz wyjsc nigdy nie wiadomo... ja sie nie nastawialam na ten 4 lub 7 stycznia tylko wczesniej zobaczymy co z tego bedzie :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2008, 13:23

ja właśnie wróciłam z miasta, kupiłam śliczne ozdoby na choinkę :-D, i oczywiście owoce :-D
dobrze, że wytłumaczyłyście te skurcze :ico_sorki: , bo ja w tym temacie byłam zielona, na szczęście poza twardnieniem brzucha nic nie odczuwam

[ Dodano: 2008-12-04, 12:25 ]
lecę robić obiad

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2008, 13:51

ja tam mimo wszystko nastawiam sie na 2 stycznia :-D

Strasznie sie dzis wkurzylam. Moje kolezanki Japonki namowily mnie ostatnio na zakup kremu - tutejszego wielkiego hitu. To krem laczony z baza, korektorem, fluidem i diabli wiedza czym jeszcze :ico_olaboga: ze zlotem i kawiorem i jakimis innymi cudami :ico_szoking: Kremik robi furore w calej Azji. Widzialam efekty na tych moich azjatkach no i rewelacja. Zachcialo mi sie tez byc piekna i zamowilam to kremowe cudo (zreszta warte cudownej ceny :ico_olaboga: ). Przszlo dzisiaj i wiecie co, jestem tak wsciekla :ico_zly: bo na mnie to wyglada jak maska, jest zbyt wysuszajace, nadaje taki sztuczny polysk twarzy i w ogole mozna to kant du...y potluc. Zawolalam kumpele natychmiast do siebie i kazalam jej sie przy mnie tym smarowac. No i oczywiscie na niej efekt super :ico_placzek: Szlag mnie trafil. Mam nauczke na przyszlosc.

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2008, 13:56

Zawolalam kumpele natychmiast do siebie i kazalam jej sie przy mnie tym smarowac. No i oczywiscie na niej efekt super :ico_placzek: Szlag mnie trafil. Mam nauczke na przyszlosc.
no niestety Azjatki maja inną cerę - masz nauczke na przyszłość.
ja tam mimo wszystko nastawiam sie na 2 stycznia :-D
a ja najwcześniej na 4 :-D Do mojego chłopa chyba dociera, bo wczoraj się mnie zapytał lekko spanikowanym głosem, czy ja wie, że to już tylko miesiąc został :-D :-D

A młody dziś nadrabia za te dwa dni rozpycha się jak szalony :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”