agusia

U nas bez zmian tzn kaszel nadal szczekajacy-i niejedzenie-wkurza mnie ze od trygodnia wmuszam dziecku jedzenie

moj byl bardzo grzeczny po szczepince spal i spal zadnej goraczki nawet go girki nie bolalyacha-mielismy dzis 2 szczepienia. I modle się o łagodny wyrok...czyli bez gorączek i wariactw....córka sasiadki wyła dwie noce, gorączka 39 stopni....
dobrze ze je juz lepiejJa przeziebiona na maxa Igusi przechodzi w nocy jadla ladnie teraz cos wymysla ale juz spiaca jest musze ja ululac
u mnie jest plus ze nie jestesmy po ślubie i powiedzialm im ze sama jestem z Kacprem a ojciec dziecka daje mi tylko 200 euro na miesiacciężko tą medical card załatwić? mnie się wydaje że mój chłop za duzo zarabia żebysmy ja dostali....strasznie niski jest limit...
ja juz od miesiaca biore i nic mi nie jestacha-wczoraj zapodałam sobie ten Noriday-anty dla karmiacych....i zobaczymy co sie bedzie działo.....
kuruj sie kuruj bo mamusia dla Igusi zdrowa byc musiBoze bylam tylko z Iga godzine na dworze i wrocilam leca mi lzy smarkam co minute czuje sie jak,,idz i nie wracaj,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość