Ale pojawilo sie strasznie nagle
moze cos zjadlas nowego?? nie wiem czy to kolka, ale moze napij sie herbatki rumiankowej albo z koperku wloskiego i z mleczkiem przejdzie niuniowi. Albo jak dokarmiasz butla to moze z butli. Sa w ptekach hippa od 1 tygodnia. A jak to nie kolka to nie zaszkodzi a pomoze na jelitka zeby lepiej pracowaly. Ja tez zamierzam sobie kupic taka.
A dzis mała spała mi od 23 do 7 rano
brawa dla Majuni - swietnie!!! Moj niunio wlasnie usnal po 3,5 godzinie prawie.
pierwszy raz taka przerwa w spaniu. Ale pewnie pospi dluzej.
Wlasnie - JAK DLUGO SPALY WASZE MALUSZKI W PIERWSZYM TYGODNIU??
CZY KTORES DzIECIATKO MIALO ZOLTACZKE (SLADOWA) I KIEDY ZESZLA?? martwie sie czy mojemy szkrabowi sie nie nasila. Nie znam sie, jutro przychodzi polozna to zobaczy czy jest bardziej zolty czy cio....
ile wasze dzieci spadły na masie w szpitalu?
moj sporo - dlatego dostal kroplowke
Wazyl 3560, a po dwoch dniach 3160. Ale nastepnego dnia rano juz 3220 a pozniej 3280
Wiem ze dziedci moga stracic na wadze do 10% (wody plodowe itd wydalaja z siebie a jedza niewiele)
Zastanawiam sie nad smokiem ale nie wiem czy go kupowac narazie. Ale nie chce go znowu meczyc... Nie wiem co zrobic. Ale jak on tak marudzi to my z mezem niespokojni... a Junior pewnie to czuje ....
czy już zakłądamy ten wątek na noworodkach? bo już wszystkie urodziłyśmy, czas się przenieść???
jestem za - juz wszystkie mamy maluszki
tylko ja niepodejme sie tego zadania. Po pierwsze nie bardzo jestem zorganizowana jeszcze, po drugie nie wiem czy umialabym to dobrze zrobic.