Doris,dobry instruktor ktory pomaga rozladowac stresik to moim zdaniem podstawa,ja tez mialam takiego mlodego chlopaka co quizy przeprowadzal cale jazdy

ale chodzilam chetnie a nie to co kolezanka ze plakala na kazdych jazdach bo koles sie darl,w koncu go zmienila ale kasa przepadla
[ Dodano: 2008-12-04, 15:29 ]
wiecie co przyzla wlasnie poczta,no i dostalam list ze mam sie umowic do dermatologa-mozna internetowo to jak A. wstanie to zaraz sie umawiam z ta plama
i jeszcze przyszla sukienka Mayci na swiata,ladna taka jak na obrazku...i paczka dla Mayci od chrzestnego na swieta...i troche jestem rozczarowana....hmm ja wiem ze kazdy daje ile moze ale....nie podoba mi sie ten prezent

...Arek zawsze na kazda okazje kupuje drogi w miare i porzadny prezent a Maya dostala rajstopy i lalke taka mala plastikowa...i obie mi sie nie podobaja

nie moj typ kompletnie...i jeszcze 3 wklady swieczkowe ze stojaczkiem niby dla nas

i ciagle Maja pisza a nie Maya...i na bransoletce z chrztu co dostala z taka literowka ma...no fajnie ze wogole cos dostala ale to co mam z tym teraz zrobic?

lalke dostanie bo sie pewnie i tak ucieszy...to jej 3 lalka no ale

....zaczelo u nas lac i humor mi sie zepsul przez ten prezent