to są te majtasy? mam je ,ale nie chce mi się patrzec,czy to walsnie onewczoraj kupilam te pieluchy Play and Go

[ Dodano: 2008-12-04, 13:36 ]
malgoska, biedna ta Twoja Tosieńka ,miejmy nadzieję,ze juz niedługo wszystko bedzie oki
to są te majtasy? mam je ,ale nie chce mi się patrzec,czy to walsnie onewczoraj kupilam te pieluchy Play and Go
mi tez sie podobaja te skarpety! na pierwszy rzut oka sa zwyczajne...ale przyjzyjcie sie one pod spodem maja na calosci warstwe sylikonu! tu nie chodzi tylko o abs ale o to ze ten sylikon izoluje noze od zimnej podlogi a zwykla skarpeta z abs juz tak nie. ale dla mnie tez za drogie bo rysiowi co chwila wymieniam skarpety bo niewiem czy noga mu tak rosnie czy skarpety sie spierajaNIe wiem, czmeu takie drogie te skarpety..
ja tez zizi taki kupilam dlam 11 zlkochanie, ja tez kupuje takie skarpetki grube antypsolizgowe, ale one kosztuja do 10 zł.
mała od 1go sierpnia jest wyłącznie na butli i innych poza cycowych daniach. Na początki piła Bebiko, potem Nana ale miała od niego silne zaparcia. Potem miała dużo problemów z brzuszkiem, to dostawała Bebilona Pepti. a potem już Bebiko. ale ze jakiś czas nie było go w pobliskiej biedronce, to jest na Nanie. ah. Dostawała też Nana AR - dla dzieci ze skłonnością do ulewania. Alergia pokarmowa to raczej nie jest wg lekarki i mnie też. Odstawiłam jej kiedyś wszystko i stopniowo wprowadzałam nowości, ale i tak miała kaszkę na pleckach. Zobaczę jakie będą wyniki IeG jutro i co na to lekarka. Ja się zastanawiam, czy Tosia nie jest uczulona na naszego króliczkaMalgoska a jak Ty karmisz małą??? butlą czy cycem?? a jak butlą to jakim mleczkiem?? Może nie ma alergii
ja tez kupilam dzis zuzi sliczne bucikipodeszwe maja ze skórki ale sa mieciutkie i zapłaciłam 14,50 cieplutkie i bardzo fajne .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość