no to witam w klubie Alka
Kacper jak tylko sie obudzi to zaczyna jeczeć i piszczeć,krzyczeć i też chce wyjść z łóżeczka,potrafi tak np przez godzine wrzeszczeć,bo jak wczesniej sie obudzi to nie ma mowy żebym go wyciagneła,zmęczy sie i zasypia czasem jeszcze(ale to tylko jak za wczasu sie obudzi)taki wiek chyba teraz,w ogóle on teraz jest nie do wytrzymania ostatnio,cały dzień potrafi tak jęczeć
a piszczęć tak że m,nie trafia
a na dodatek świruje mi z jedzeniem,nie chce zup jeść,ani jogurtów,serków,co do tego to niedobrze,bo on mleka nie pije bo nie chce,a jak dalej jesć nie bedzie serków to mu wapnia bedzie brakować,moze to zęby sama juz nie wiem
a co do tego spania,to nie zawsze tak jest,ze jak później połóżysz to Ci później wstanie rano,czasem jest wręcz na odwrót,bo jak dziecko za bardzo jest zmęczone to ma kłopoty potem z zaśnięciem i w ogóle ze spaniem
ja kładę Kacpra ok 20 i chwile po 20 on juz śpi i budzi sie rano zwykle pomiędzy 6.30 a 8.30,różnie z tym,kurcze a teraz rano będzie coraz jaśniej to i dzieci pewnie szybciej będa sie budzić
ale napisałąm