Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 00:21

Massumi,sleczysz nad kalendarzami?a ja skonczylam z tymi zdjeciami ciuszkow i wymiekam,padam juz totalnie....i mam zgage :ico_szoking: pierwszy raz w zyciu :ico_szoking: i jest mi zle bardzo...odbija mi sie jajami ktorych nie jadlam :ico_wstydzioch: a biore te tabletki na zmniejszenie ilosci kwasu i co?skad ta zgaga?ło matko,ja sie juz chyba sypie calkiem :ico_olaboga:

Zdrowka Ulce zycze...co znow Ci dziadkowie narobili ze chora :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 00:27

Najbardziej mi przykro, że młoda tak się męczy...

A na zgagę co tam było???
Mleko....
Woda gazowana...
Reni....

Yyyyyyy nie pamiętam... ale współczuję :-?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 09:57

nie wierzę :ico_szoking: ja dziś podnoszę rolety???
no dzień dobry kochane!!!
Glizdunia to dziś robisz aukcje? powodzenia
Massumi cholera!!!! zabij...biedna MisiUlka.... :ico_olaboga: no to znów szpital polowy...przechlapane...to co, lekarz czy dajesz co masz? eurespal pewnei co?
Hania w nocy znów płakała i nieśliśmy ją do nas...ledwo podnieśliśmy łóżeczko to już cicho była :ico_puknij: i spała u nas...,prezz sen nad ranem wołała baja... :ico_puknij: i od rana świat toda i inne..... :ico_haha_01: II wciąż "na nół" chce do babci, a babcia leży plackiem... :ico_olaboga:
no niby z nią ok, ale w nocy coś charczała,...jakby jej katar gdzieś siedział głęboko... :ico_olaboga: oby nie...
J jedzie z kompem...a ja znów zostaję sama, w piżamie i z dzieckiem...a o 11 muszę jechać do pracy...jak? :ico_noniewiem: mam nadzieję, że nikt trupem nie padnie..a ja zdążę...mma mieć dziś 3klientki! :ico_brawa_01:
ale cyc mnie martwi...chyba mam w nim coś twardego.... :ico_placzek:
zmykam, narka.

a Jagódka dziś do lekarza, no kurka, ciekawe co będize. Agatko pamiętaj, że myślami jestem z Tobą!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 10:21

haj z rana :ico_oczko:

Zborra,cos twardego?i dalej boli tak samo?we wtorek do lekarza tak?no to juz niedlugo,moze jakies zapalenie od srodka? :ico_noniewiem:
3 klientki to warto isc nie? :-D :ico_brawa_01: ciesze sie ze coraz lepiej w biznesie!!

mi zgaga minela chyba w nocy bo rano juz jej nie mam :ico_sorki: ale skad to dziadostwo sie wzielo jak ja nawet w ciazy nie mialam :ico_szoking:

Jagodka,ciagle mysle o Tobie....daj nam znac prosze.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-05, 10:12 ]
a ja jestem w szoku :ico_szoking: Maya od jakiegos czasu nie ruszala wcale chleba....i dzis jak zawsze zjadla sama jajecznice a chleba nie tknela ...ale teraz patrze ze sie zainetresowala nim bo dzis jej dalam z pestkami dyni i slonecznika taki organiczny i juz je druga kromke z maslem :ico_haha_01: a zawsze staramy sie urozmaicac...raz zwykly,raz bagietka no a dawno tego nie jadla i chyba jej zasmakowal na nowo :ico_haha_01: i wychodzi na to ze zjadla cale sniadanko z dokladka :ico_sorki: jakis dobry dzien sie zapowiada :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 11:40

No dziewczyny, od poniedziałku będę kobietą pracującą !!! :ico_haha_01:

Zajrzę później.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 11:54

no to ladnie,ostatnio cos sama tu siedze caly dzien a Kamila jeszcze zaczyna staz to juz wogole tu nie zajrzy.... :ico_noniewiem:

a Ewcik co tak zniknala i sie nie odzywa? :ico_noniewiem:
Lady po barborce pewnie dochodzi do siebie..

[ Dodano: 2008-12-05, 11:50 ]
halo halo,dziewczyny zaczynam sie powaznie martwic czy nie zostane tu naprawde sama samiuska :ico_noniewiem:

taka piekna pogoda w PL czy moze kompty Wam wysiadly?no chyba ze odwyk nadszedl :ico_olaboga: chcialam tylko powiedziec ze milo by bylo sobie z kims porozmawiac przed weekendem bo w weekend to juz na bank tu nikt nie przyjdzie :ico_placzek:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 13:33

ja znowu się tylko witam.

na 14 mam jazdy.

po pracy jestem zmeczona jak cholera...

jak bede na nogach i bede widziala na oczy to wpadne na chwile wieczorem

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 14:12

laseczki na 16 do lekarza
boje sie jak cholera bo nie chce tego uslyszec co o n mi powie
jestem strzępkiem nerwów

a jutro do szkoly i w niedziele tez

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 14:29

Jagodka,wiem ze sie boisz...szkoda naprawde ze musisz caly dzien na to czekac,lepiej byloby z rana isc do lekarza no ale skoro na 16.00 to bede czekac na wiesci :ico_noniewiem: i wlasnie moim zdaniem najgorsze jest uslyszec zle wiesci...chyba niepewnosc zlego jest lepsza niz jego swiadomosc...dlatego tez ja sie tak bpje zawsze :ico_noniewiem: powiem Ci szczerze ze jak zobaczylam ze dodalas posta to az mi sie cieplo zrobilo z nerwow :ico_noniewiem: myslalam ze juz moze po lekarzu :ico_noniewiem:

a my mielismy jutro ubierac choinke bo Mikolaj przyjdzie no ale skoro ja ide jutro do pracy na rano,pozniej wiadomo kupa sprzatania wszystkiego i na 17.00 jedziemy na zapalenie choinek w sasiednim miescie a pozniej Mikolaj i dzien zleci...i nie wiem czy dzis juz tej choinki nie ubrac bo moge jutro nie zdazyc :ico_noniewiem:
kalafior sie gotuje,ja juz chatke jako tako ogarnelam,choinka ma stac w miejscu gdzie Maya ma zabawki wiec trzeba bedzie je przetransportowac do gory :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 14:51

Daria nie panikuj :ico_nienie: :ico_haha_01: Na pewno będę zaglądać wieczorami bo przecież się od was uzależniłam :ico_haha_02:

Agatko kochana jestem myslami z tobą !!!!! Bądź dzielna :ico_sorki: :ico_sorki:

To napiszę jeszcze, że Wiktor zjadł 6 pierogów na obiad :ico_szoking: :ico_brawa_01: Nie poznaję własnego dziecka :ico_oczko:

No i udało mi się sprzedać jedną bluzkę na Allegro za całe 7 zł :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”