[ Dodano: 2008-12-05, 14:58 ]
dzis mam ochote na rybke wiec zaraz sie biore za panierowanie i smażenie

a ja wręcz odwrotnie, lubię duże auta. Jak mam jeździć małym to mnie szak jasny trafia. Poza tym duże są bezpieczniejszeja osobiście wolę mniejsze samochody także zostaje przy swoim, a mąż kupił większy kombi m.in. na wózek
no tira to nikt nie pobijegaga22, fakt wi ekszy jest bezpieczniejszy nie ma to jak tir hehe
ja też mam kombi, poprzednie tez miałam kombi, a jak w przerwie Renault Clio jeździłam to klęłam na czym świat stoi - czułam sie jak na taczkach - ani przodu ani tyłu. Ja nawet po mieście lubię dużym jeździćja tez jestem za duzymi samochodami..ale mamy kombi wiec bedzie jak dzidzie wozic ale po miescie mam mniejsze autko..dla mnie wystraczy
ja jeżdżę cały czas, śmieje się, że jakby było trzeba to i do porodu sama pojadę - daleko nie mam, raptem jakiś kilometrale ostatnio w ogóle nie jeździłam.. już mnie Krzysiek uświadamia, że jak dzidzia się urodzi i będę bez brzucha i na własnych nogach to za kółko siadam...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość