Witam magdalena1981, to jak Ci sie spóźnia to może machnij jutro rano teścik.Trzymam kciukasy oby to była ciążulka
Ja to chyba tym razem znowu nie zaskoczyłam.W poprzedniej ciąży już 4 dni po owulacji bolały mnie piersi i były strasznie twarde.Dziś co prawda dopiero 3 dzien po owulce a piersi miękkie i niebolące Pewnie wiec znowu lipa.Nastawiam sie powoli na @,choć nadzieja jeszcze przez kilka dni i tak będzie.
jest nadzieja,bo co bysmy zrobiły bez niej nie załamuj się moja koleżanka własnie zaciazyła starała sie 5 lat a tu niespodzianka na swieta zazdroszcze jej bardzo....a co do testu chce poczekać jeszcze kilka dni bo mam bardzo sucho jak przed@,ale jej narazie nie ma wiec dam sobie jeszcze pare dni.I pamietaj KAŻDĄ CIAŻE PRZECHODZI SIE INACZEJ to jeszcze nic nie musi oznaczać..ja równiez trzymam kciukaski
magdalena1981, no jeśli tak czujesz,to poczekaj kilka dni.Mnie w poprzedniej ciąży wyszedł pozytywnie po 12 dniach od owulacji.Kreseczka wyszła słaba ale widoczna,drugi test wykonałam 6 dni później i krecha była już bardzo wyraźna.Powodzenia.
ie załamuj się moja koleżanka własnie zaciazyła starała sie 5 lat a tu niespodzianka na swieta
Ja mam nadzieje ze zaskoczę wcześniej niz za 5 lat Obym nie miała takich problemów. :ico_sorki:A koleżance gratuluje
geheimnis, heh mysle,ze to sa sporadyczne przypadki 5 lat to strasznie długo moim zdaniem,ale zaciazysz nie zdajesz sobie sprawy jak szybciutko tego ci z całego serduszka zycze
Tynusz1, No właśnie nie wiem czy po chłopie...bo jemu chciałabym niespodzianke zrobić,a wam od razu tutaj napisać,ale czy wytrzymam nie mówiac mu nic przez pare dni heh no tak ja sie ciesze tak ciesze a zaraz @ nadejdzie hehehe no trudno bywa i tak