ktory to juz bedzie tc?niewiem czy wam juz pisalam .. 30.12 ide na usg
jagodka ja jak byłam tydzień temu to tez nie było zarodka tylko ciałko żólte i lekarz nie mógł w ogóle znaleźć tego,a teraz jak już byłam to był dzidziuś i serduszko biło ale "słabo" co świadczy o bardzo wczesnej ciąży,natomiast jak byłam z Hanią w ciąży to dopiero w 9tc widziałam serduszko,bardzo wolno się zarodek rozwijał,więc jeśli wcześniej "nic" nie było a dzis jest ciałko żółte to znaczy że na dniach będzie zarodek.Ja bym na Twoim miejscu co 3 -4 dni robiła bhcg żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija i poszła rzeczywiście jeszcze do jednego lekarza.Katka, le to juz musialby byc jakis cud
dzisiaj powinnien byc widoczny 1cm półd chociaz z akcją serca
jedyne co to jest mozliwosc ze schował sie za tym ciałkiem żółtym
le to malo prawdopodobne
lekarz szukał przepływów krwi i nic
gdyby nie bylo tego ciałka żółtego to btlabt juz jakas odpowiedz ale sie pojawilo wiec jajo nie jest puste
zgłupialam strasznie
a tak sie stresuje ze az wszystko mnie boli
bardzo budujace!!!!!!!!!!!!!!!bardzo wolno się zarodek rozwijał,więc jeśli wcześniej "nic" nie było a dzis jest ciałko żółte to znaczy że na dniach będzie zarodek.Ja bym na Twoim miejscu co 3 -4 dni robiła bhcg żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija i poszła rzeczywiście jeszcze do jednego lekarza.
Głowa do góry!!