Witajcie.
Ja wpadłam tylko na chwilkę się przywitać. Wczoraj byliśmy na zakupkach i uważam za udane bo wszystko dla Milana kupiłam, a stwierdziłam że dla dzidzi za miesiąc dopiero.
Za to Milan juz na lato ubrany, a i ja złapałam w ostatniej chwili ze 2 fajne koszuli takie na lato za 50 koron (niecałe 25 zl)
Dziś , w sumie za niedługo zmykam do fryzjera, niedawno sie dowiedziałam że jest tu polka fryzjerką , i wczoraj zadzwoniłam sie umówić na ścięcie no i dziś już jadę na 11.30
A u nas słoneczko za oknem, bardzo cieplutko
spinka, super że ta zmywareczka ci juz przyszła, tu w Norge kuchnie są urządzane zawsze z miejscem na zmywarkę więc my nie będziemy mieli problemu z montażem
Małgorzatka, śliczny brzusio
To ja pytałam o wage Wojtusia, no to trochę się musisz na dźwigać, mi na szczęście Milan bardzo szybko poszedł na nogi bo jak miał 9 miesięcy więc jakoś nie pamiętam dźwigania go, teraz jedynie co na chwilę tylko podniosę
lulu_, święta spedzamy tu, fakt że można było by jechać do Polski bo dużo wolnego, ale jakoś nam się nie opłaca, za duży wydatek trochę no i mi już nie chce się jechać z takim brzuchem. W zeszłym roku też tu siedzieliśmy i było fajnie więc teraz tez powinno być
[ Dodano: 2008-03-15, 09:35 ]
Zapomniałam się pochwalić najważniejszym, że wczoraj zamówiłam bilet dla siostry i przylatuje tu po maturze 31 maja i bedzie z miesiąc