Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 22:41

Kamila to 3 miechy w sumie :ico_noniewiem: damy rade,obys tylko miala dla nas tu jeszcze czas :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 22:45

Daria spoko spoko, dla was zawsze znajdę chwilkę :ico_oczko: :-D

Juli no 12 lat kredytu to i tak nie najgorzej, nie ? Jesli wam ten schemat życia odpowiada to w sumie nie ma co aż tak spieszyć się ze zmianami :ico_noniewiem: Tylko jak Mały Krzyś podrośnie może bardziej zauważać nieobecność tatusia :ico_noniewiem:

I co, tylko my trzy zostałyśmy ???

Daria, dajesz tego linka ? :ico_sorki: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 22:48

Kamila- No poki co nie mamy innego wyboru. mamy4tysiace oplat miesiecznie :/ brrr. Naszym marzeniem jest wlasna knajpa..Ale na to trzeba kuuuuupy kasy- mam nadzieje, ze jakims cudem,za 10lat bedziemy ja mieli i Mis nie bedzie musial juz tesknic za tata.. no a ja za mezem. Chociaz- to ma swoj smaczek - taka tesknota duzodaje- mniej sie klocimy, doceniamy siebie bardziej.. Duzo nam to dalo i bardzo scementowalo nasz zwiazek.

Daria- Czyna ebayuda sie powiekszyc te miniaturki zdjęc?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 22:49

Juli,no to dosc dobre rozwiazanie,kredyt splacony bedzie to i latwiej zyc bedzie z normalnej wyplaty a z drugiej strony jak Wam takie rozlaki az tak nie daja w kosc to czemu nie? :ico_noniewiem: mozna by i dluzej :ico_noniewiem:

Kamila ale nie smiej sie,to bylo moje pierwsze dzielo :ico_haha_01: :ico_puknij: no piekne ogloszenie to nie jest ale od czegos musze zaczac..ja nie potrafie nic opchnac...daru nie mam...ale checi juz nabywam wiec moze sie uda cos sprzedac...cena moze wysoka ale jak nie sprzedam teraz to obnize i sprobuje drugi raz :ico_noniewiem: :ico_oczko:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0291958665

[ Dodano: 2008-12-05, 21:51 ]
Juli,da sie powiekszac pod warunkiem ze sprzedajacy zaznaczyl taka opcje ...ja jej nie zaznaczalam bo ona niby jakies grosze tam kosztuje a ja chce zarobic ciutek wiec jak sprzedam za grosze i mi jeszcze poodciagaja za rozne takie to mi nic nie zostanie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 22:54

No ja na sekunde wskoczę do Was :-D

Juli, najpierw przywitam Ciebie serdecznie, no jakże się cieszę, że się do nas wkręciłaś, bo przez dwa dni jakoś tu pustawo było faktycznie.

jagodka24 szkoda, że nadal ta niepewność, a kiedy kolejne badanie??

kamizela, no ruskich pierogów to i ja bym pojadła :-D i :ico_brawa_01: dla grzecznego Wiktorka.

A u mnie nic ciekawego, dzień jak co dzień, pobiegałam tylko troche więcej po sklepach, bo małego u dziadka zostawiłam, ale nic sensownego nie kupiłam :-D Potem przeglądałam zdjęcia, bo może też zrobię kalendarz, chociaż czasu już niewiele. No i jakoś dzień zleciał. A jutro robię sobie wagary, nie chce mi się jechać do szkoły, w niedzielę muszę, bo mam zaliczenie, ale jutro sobię odpocznę :-D

[ Dodano: 2008-12-05, 21:56 ]
GLIZDUNIA, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby się dobrze sprzedało!!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 22:56

Daria no super :ico_brawa_01: Nawet wszystko zrozumiałam hehe. Oby się sprzedała :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 22:58

Glizdunia- Super! Sliczne zdjecie, ladne tło.. I opis niby krotki, ale co tu duzo pisac! Fajnie :-) Mysle ze ktos sie skusi.. Widzialas na allegro jakie ceny angielskich ciuszkow? 2 pajacyki NEXTA potrafia kosztowac fortune.

Ja jezdze na takirynek - ogromny.. Gdzie jest babka ktora sprzedaje ciuszkidzieciece z UK i z Włoch.. Zreszta tez zabawki, kocyki, posciele. Czesc uzywana,czesc nowa..Taaak piekne rzeczyi tak tanie.. Ze jak jezdze to ładuje tyle ile sie miesci w mojej torbie na lumpy :-) A na allegro za drogo dla mnie. Choc ostatnio upolowalam zestaw dla Misia na Święta i dzis sobie sliczna sukienke na Sylwestra!

Sikorko - Dziekuje za mile przywitanie :-) No musialam z kims pogadac.. bo umarłabym i juz! I mimo ze jestesmy miesiac mlodsi.. to nic złego nie zrobimy:-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 22:59

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ło matko dziewczyny znow nie ma za co tyle braw bic!!!!4 linijki bezsensownego ogloszenia no ale co tu duzo pisac?widac na obrazku,u nas raczej sie dokladnych wymiarow nie podaje w cm tylko rozmiar z metki i tyle.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-05, 22:02 ]
Juli no wiem wlasnie ze Nextowskie rzeczy dosc dobrze schodza i w dobrych cenach czasem :ico_noniewiem: ja bym musiala wszystko zaczac wystawiac ale mi sie juz tak nie che dzis :ico_wstydzioch: a to w sumie w moim interesie :ico_noniewiem: :ico_puknij:

Sikorko,no ladnie wagary??!!a Kacper wie ze mama opuszcza szkole? :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-05, 22:04 ]
ha ha ha..Juli,ladne tlo? :ico_szoking: :ico_haha_01: to przeciez moja przybrudna wykladzina nieszczesnej juz jakosci :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 23:06

Też oglądałam rzeczy Next na Allegro - dwa ajace z wysyłka prawie 100 zł :ico_puknij: :ico_olaboga: Nie na moją kieszeń :ico_nienie:

Wybiła 22 - ciekawe o której wróci mój imprezowicz ? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 23:07

Daria- ale chodzi o to,ze widac super przedmiot sprzedawany.. W tle nie ma obrusow, dywanu w ciapki, gory prasowania itp :): Bo ludzie czasami maja niezla wyobraznie :-)
Ja zawsze wycinalam ciuchy i obrabialam zdjecia.. Ale trwało to tyle czasu, ze znienawidzilam to do reszty!
Ale Tobie zycze zapalu -zawsze sie troche kaskiuzbiera :):

[ Dodano: 2008-12-05, 22:09 ]
Dobra Kochane- dziekuje za pogaduchywieczorne..Moj maz wrocil z garazu i czas poswiecic sobie troche czasu - w koncu to nasz ostatni wieczor.. az do Świąt! Winko,film, przytulanki..
Dojutra! :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”