Dzis doszly pampersy, wiaderko do kapieli i reszta drobiazgow, wiec zostalo mi do kupienia juz tylko lozeczko![]()

secret25, heh

dzieki dzięki i nawzajemMiłego weekendu Dziewczynki i hojnego Mikołaja

Dzis doszly pampersy, wiaderko do kapieli i reszta drobiazgow, wiec zostalo mi do kupienia juz tylko lozeczko![]()
dzieki dzięki i nawzajemMiłego weekendu Dziewczynki i hojnego Mikołaja
wozek, kupie dopiero jak dzidzia sie urodzi.suprr, a wózio juz masz?
DziekiMiłego weekendu Dziewczynki i hojnego Mikołaja
u mnie też nie ma, ale my Młodemu prezent zrobiliśmyDziekia tu nie ma Mikolajek
szkoda...
Ja mysle,że spokojnie możesz wysłać Chłopa,jak będziesz w szpitalu:)Ja nie mam zamiaru brac żadnych pieluch do szpitala,po prostu jak się dzidzia urodzi to Mąż skoczy do sklepu i kupi.aaa, miałam Was pytać Kobietki, pamiętam, że pisałyśmy o kupowaniu pampersów i tak dumam jaki rozmiar kupowałyście? bo ja mam paczkę małą (27szt.) 1, ale to mało będzie i pewnie starczy na pobyt w szpitalu... i tak dumam, czy kupić rozmiar 2 większe opakowanie, czy poczekać i chłopa wysłać w razie potrzeby...
noo, u mnie ta różnica, że muszę mieć swoje pampki w szpitaluJa mysle,że spokojnie możesz wysłać Chłopa,jak będziesz w szpitalu:)Ja nie mam zamiaru brac żadnych pieluch do szpitala,po prostu jak się dzidzia urodzi to Mąż skoczy do sklepu i kupi.
kurde, tutaj też są takie gotowe, tylko trzeba wtyczkę w kontakt wsadzić... piękne i bogato zdobione... heh..tylko drogie jak jasny pierun...też mają super choineczki,za 99 zł,ale całe ubrane włącznie ze światełkami,naprawde ładne:)
no malowanie to sobie odpuściłam, a z całą resztą nieźle poszło, bo młody akurat spał i nie protestował przeciwko takiej gimnastyce. Poza tym ze mną jeszcze nie jest źle - stojąc z prostymi nogami spokojnie dotykam palcami do podłogi, tylko całych dłoni już nie położę.i jak Ci poszlo? ja ostatnio po takich akrobacjach sapalam jak parowoz i z czerwonego lakieru juz na dobre zrezygnowalam na rzecz brokatu, zeby nie bylo widac jak nierowno pazury maluje
ja mam dwie paczki tych malutkich, jedną Pampersa, a drugą Bella, bo akurat były w Rossmanie na promocji te z wycięciem na pępek to wzięłam.dlatego kupiliśmy te r.1. Ale chyba właśnie zaczekam, bo jakby Szkrabik był mniejszy niż mi się wydaje, że będzie (taa, marzycielka ze mnie) to może jeszcze w r.1 się mieścić, a w r.2 topić
secret Twój chłop ma już praktykę pieluszkową, mój to by zaraz zgłupiał jakie - panikował nawet jak powiedziałam, że kupi zwykłą. plastikową wanienkęa mysle,że spokojnie możesz wysłać Chłopa,jak będziesz w szpitalu:)
ananke na pewno będzie dobrze, trzymamy kciuki żeby Krzysiek szybciutko znalazł pracęmyśmy kupili mała choinkę na 120cm, najtańszą...niestety sytuacja się u nas diametralnie zmienia, bo Krzysiek w przyszłym tygodniu traci pracę... a nie wiemy, kiedy znajdzie nową na cały tydzień, a z tej pracy, którą ma na weekendy to nawet wynajmu domu nie opłacimy... noo, to się pożaliłam... ale całą sobą wierzę, że jakos będzie... chyba na cud już teraz jakis liczę, bo wypłakałam wszystkie łzy... przepraszam, że tak zasmęciłam
Pewnie masz racje,ale myslę,że jak Mu powiesz,ze ma kupić takie od 3 kg to się kapnie o co chodzisecret Twój chłop ma już praktykę pieluszkową, mój to by zaraz zgłupiał jakie - panikował nawet jak powiedziałam, że kupi zwykłą. plastikową wanienkę
Oj to nie dobrzeKrzysiek w przyszłym tygodniu traci pracę... a nie wiemy, kiedy znajdzie nową na cały tydzień, a z tej pracy, którą ma na weekendy to nawet wynajmu domu nie opłacimy... noo, to się pożaliłam... ale całą sobą wierzę, że jakos będzie... chyba na cud już teraz jakis liczę, bo wypłakałam wszystkie łzy... przepraszam, że tak zasmęciłam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość