Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 13:42

Glizdunia no nie wiem..na razie mi został ból jakby jajnika, więc czekam co dalej. A jak Wasza choinka? ubieracie?
Juli no wiesz, ja staram się w miarę regularnie badać...no ale szczerze mówąc to już prawie rok jak u gina nie byłam...ale idę we wtrorek i na usg piersi...więc nadrobię zaległości.
a Hanutka ma podobne puzzle ze zwierzątkami i super już sobie z nimi radzi.
Ewcik nowe ciuszki? całkiem własne? ale fajnie!!!
Massumi no "na nół" to podstawowe słowo ostatnio...
A MisiUlka widzę rozłożona na maxa...oj biedaczyska Wy moje...a dawałaś jej ten esberitox? ja zaczynam od dziś znowu, nie chcę czekać do poniedziałku, żeby się jej coś nie wykluło.

Byliśmy na małym spacerze, ale oczywiście obok sklepu nie można przejść obojętnie, bo Hania woła mniam mniam! więc jadła se paluszki. A potem mówiła, że mamusia jest gojaś i ma gołe pyty :-D (u nas tak na nogi mówimy czasem).
teraz rozlewa resztki herbatki na podłogę, ale kochana jak kazałam iść po ścierę, to pędziła do kuchni i już wyciera po sobie.
idę jej zrobić obiadek i położyć spać. A jak wstanie to jedziemy z dziadkiem kupić małej butki na święta...tata jedzie kupić prezent dla mojej chrześniaczki na gwiazdkę, to my się zabieramy z nim, żeby nie trzeba bylo potem znów jeździć. Mam nadzieję, że coś kupimy, choć znając nasz kraj...to sezon jest na kozaki, więc pewnie jakieś lakierki ciężko będzie kupić. No cóż, dam znać co i jak.
zmykam...miłego dnia.
Juli, a Wam się na czerwcówkach pojawiła nowa kruszynka wczoraj tak?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2008, 13:55

Dzięki dziewczyny zapomoc, wczoraj wieczorem długo siedziałam, bo sama właśnie w końcu znalazłam taki darmowy program do robienia kalendarzy. oczywiście jeszcze nic nie spłodziłam, bo się uczyłam :ico_wstydzioch: No i będę teraz kombinować więc wybaczcie może później coś Wam każdej z osobna napiszę, teraz póki Karol śpi to będę działać. :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 14:45

halo ja juz po pracy i po obiedzie,dzis A. robil fish and chips :-D i zaraz sie za choinke zabieramy!!! :-D

Sikorko,ja robilam w Office w tej nowej wersji,A. mi skombinowal jakas probna wersje i dalo rade,wyszlo ladnie ale skromnie bo ja taki chcialam bez tych ozdob wszystkich ...

Juli,juz byl Mikolaj?no widac maluch zainteresowany nowosciami...i dobrze moze udalo Ci sie dobrze dobrac upominki...do nas przychodzi MIkolaj wieczorem...zobaczymy co Maya na niego powie :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

Ewcik,dawaj fotki tych nowych cudeniek,tesciowka sie spisuje? :ico_oczko:

Zborra,no do wtorku niedaleko,i dobrze ze bole sie ograniczyly choc troche...mysle ze lekarz Ci pomoze :ico_noniewiem: ja czekam na list do dermatologa,niby do 11 tyg. max sie czeka...zobaczymy :ico_noniewiem: a w srode dzwonie do szpitala po wyniki tego wymazu i jak cos to ide do babki zeby mi zgloszenie do usg wyslala do szpitala :ico_noniewiem: no czyli plan mam i musze sie go 3mac :ico_haha_01:

Jagodka,ja troche poczytalam i wierze ze masz duze szanse ze ciaza sie rozwinie...napisz nam do kiedy czekasz!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 14:48

Sikorka, działaj, działaj :ico_brawa_01: a pamiątka na calusieńki rok będzie i dłużej :-D

Zbora ten esberitox, to podawałam jej z cztery dni i jak ją ie wysypało ... pod oczami czerwone, i kaszka na papie i plamy czerwone.... i zaprzestałam bo zgupiałam...
teraz dostaje jeszcze zyrtex, bo wapno nie pomagało :ico_noniewiem:

A to my bidulki :ico_oczko:

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 15:53

Massumi,cos Ci wloski opadly co? :ico_noniewiem: kurujcie sie babki bo na swieta zdrowi musicie byc!!!

u mnie juz choinka stoi,A. poszedl uspac Maye bo juz wymyslala ze slabosci...zdjecia zrobie jak slonce zajdzie troche bo tak swieci ze fotki bardzo daremne wychodza :ico_noniewiem:

teraz tylko poodkurzac trzeba bo choinka sie niezle posypala :ico_olaboga: a Maya kazda bombke mi podawala i ja wieszlalm...znalazla zeszloroczne czekoladowe jeszcze i zjadla :ico_wstydzioch: ...obrala sobie 2 bombki i pochlonela z usmiechem na ustach :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 16:08

Massumi,cos Ci wloski opadly co?
A wszystko już mi opadło :ico_haha_01:

NIe mogę się doczekać zdjęć twojej choinki :ico_brawa_01: dla Mayi za "bezinteresowną" pomoc przy dekorowaniu jej :ico_oczko: :-D

My po obiadku /pierożkowym/ i klopikowo/pomidorowo/ziemniaczano/ogórkowym II babcinym daniu :ico_noniewiem:

A teraz z upodobaniem Ula rozlewa picie z bidonu :ico_sorki:
poszłą po szmatę...
czekam
przyniosła :ico_haha_01: i rozmazuje.... tzn wyciera plamę... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 16:32

hehe...no gosposie nam rosna na medal...Maya z tym wycieraniu to juz zaczyna kombinowac...jak np. rozsypala kakao na wykladzine to nawet nie jeknela tylko po recznik i wycierala tak az wytarla :ico_szoking: :ico_haha_01: ....chyba widzie mine Arka jak cos sie wylewa na te cudna wykladzinke :-D no ale to dobrze bo moze przestanie kiedys rozlewac... :ico_noniewiem:

zrobilam sobie cappucino z magnezem,ktoras ma chetke? :-)

dzieci mi spia to mam czas :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 16:43

ja ja poproszę !!! to i rozpakuję Michałki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-06, 15:44 ]
o i Ula woła piś :ico_haha_01: czyli podłaczyła się pod cappucino :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 16:51

Masumi,michalki?mmmmu uwielbiam!!!juz tak dawno nie mialam ze az chyba na swiata cale pudelko kupie :-D

mam kartki juz swiateczne,juz albo dopiero...i lezy cale pudelko kartek na stole i nie moge sie zabrac za wypisywanie!!! :ico_puknij:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 17:01

GLIZDUNIA, ja też muszę mieć wenę do wypisywania kartek... u nas inaczej, bo mam wszystkich prawie namiejscu, więc dużo mi ich nie potrzeba :-) ale Tobie pewnie trochę ich się nazbierało, co? :ico_noniewiem: :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”