Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 17:17

wiesz co,u nas taki angielski zwyczaj nakazuje dac wszystkim znajomym kartki,tak poprostu dac do reki nawet wiec kartki sie kupuje w pudelkach,ja kupilam takie 30szt. i mam nadzieje ze wystarczy :ico_sorki: ...do PL sie musimy ograniczyc niestety bo finanse nieszczesne....a znaczki cosik tam kosztuja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 17:31

oł noł... no zwyczaj nie powiem faktycznie na kartony... bym musiała policzyć :ico_haha_01:

Właśnie się dowiedziałam, że chłopcy wrócą jutro.... więc zaprosiłam na babski wieczór chrzestną Miłosza :ico_brawa_01:

uciekam tym czasem baaawić się z córunią :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 17:42

witam

ja dzisiaj wczesniej wyrwalam sie ze szkoly i mam chwile czasu, ale oczy mnie strasznie pieka, nie wiem od czego... wiec nie bede dlugo przed kompem siedziec.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 18:06

Doris ,oszczedzaj oczy!!!moze jakis nowy krem masz jak Sikorka kiedys?

wiece co,minute temu dzwone do drzwi mialam i otwieram a tu jakis facet...taki biedny bardzo wygladal i daje mi karteczke do przeczytania-myslalam ze kaleka i prosi o dary,bo w PL czasem tak u nas po domach chodzili :ico_noniewiem: i czytam"jestem polskim studentem sztuki...."dalej nie doczytalam bo mnie zatkalo :ico_noniewiem: i wykrztusilam z siebie:jestes polakiem?"i chlopak sie tez wystraszyl :ico_szoking: :ico_noniewiem: i mowi ze tak ale jakos dziwnie po polsku mowil :ico_noniewiem: i niby obrazki spredawal no i dla polakow po 7f sztuka,nawet nie obezjrzalam bo i tak mnie nie stac na taki datek ,przeprosilam ze nie mam kasy i tyle...ale oboje mocno speszeni bylismy...on mi na polaka nie wygladal raczej na cygana ,moze polski cygan? :ico_noniewiem:

i fotki,nasza choinka nic nadzwyczajnego bo od 3 lat taka sama jest :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 18:10

GLIZDUNIA, to jajko na podłodze rewelacja. choinka super, u mnie standardowo choinkę ubierzemy 23 lub 24 grudnia.no a ten polak to faktycznie dziwna sytuacja...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 18:14

Doris,uwierz ze to jako to zadna rewelacja :ico_haha_01: ...wrecz koszmarna plama po nim zostala :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 18:43

juz wiem od czego oczy mnie bolą i szczypią. pomalowałam oczy cieniem do powiek... :ico_puknij: chyba to oznacza, że czas się z nimi pożegnać...

[ Dodano: 2008-12-06, 19:25 ]
my już po kapieli i mleczku, zaraz idziemy aaa, ale ja jeszcze trochę posiedzę i może troche zaległości nadrobie... bo już mam chyba tygodniowe :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 20:36

siemano...
Massumi niezłę jesteście..a wiesz, mi też wszystko już oklapło, więc spoko luz.
Glizdunia no pięknie się prezentuje! bardzo łądna bombka Mayi! mieliście ją w zeszłym roku? no i podłoga...rewelacja! ja bym się załamała!!! a powiedz, czym pierzecie wykłądziny? ja chcę moje przed świętami przelecieć i dumam czym to zrobić....jeszcze mam pytanie odnośnie butów...jaki rozmiar nosi Maya? bo Hania 21, ale stopę ma niecałe 13cm bo dziś zmierzyłam...to na UK jaki byłby rozmiar? 4?
Doris no to może czas na kosmetyki dla alergików? firma la roche pasay ma takie, kupisz je w aptece.
Sikorka no jak już zrobisz kalendarze to pokażesz?

ja dziś już wymiękam...Hania spała całą godzinę!!! :ico_noniewiem: w samochodzie już dostawała szajbę...jeszcze nas policja złapała, bo ojciec znaku nie zobaczył i 100zł dostał...w sklepie masakra, bo Hania po 20minutach miała totalny odpał...uciekała mi z butami po sklepie i w ogóle...oczywiście, jak to w PL bywa skoro sezon na kozaki to już nic innego się nie kupi... :ico_zly: więc teraz szukam czegoś na allegro, bo nie wyobrażam sobie jej w Wigilię w kreacji i granatowych kapciach... :ico_nienie: Kupiłam jej też białe body z kołnierzykiem w 5-10-15, mam nadzieję, że ją w nie upcham. Jak nie to mam miesiąc na wymianę towaru lub zwrot...więc dziś przymiarka..hehehe

no i w drodze powrotnej tak się darła, że mam ochotę ją dziś strzaskać!!!!!!!!!! a jutro mamy jechać do mojego wujka...2godziny w 1stronę...nie wiem jak to wytrzymamy...
zmykam,jak ona pójdzie spać to ja też się kładę..coś nie mam dziś natchnienia na siedzenie...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 21:03

zborra, myślisz, że to reakcja alergiczna?? ja myślę, że to po prostu dlatego że długo ich nie używałam i oko się odzwyczaiło. no i one mają tak z dobry więc może data ważności minęła... no nie wiem

A paniką Hani się nie przejmuj. Może po prostu nie przepada za jazdą samochodem? a może kup jej zabawkę coś w stylu kierownicy zabawkowej i niech udaje że prowadzi jak tatuś?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 21:11

Zborra,Maya nosi rozmiar 4,5 f a ile to na PL to nie wiem :ico_noniewiem: zmierze stope jej jutro to dam znac ile cm oki?dzis nie mam za bardzo czasu bo za chwilke jedziemy do znajomych gdzie bedzie Mikolaj :ico_haha_01:

Maya tez miewala czasami humorki w aucie,ale to od humoru zalezalo zawsze...po podrozy do PL juz nie robi cyrow :ico_sorki:
i na dluzsza mete pomagalo nasze spiewanie,spiewalismy razem Zuzie albo domowe przedszkola i po kilku minutach sie uspokajala :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”