czesc dziewczyny :)
dzieki za Wasze wywody i podtrzymanie na duchu... teraz Pan jest ciagle w domu, wiec nie za bardzo moge Wam pisac co i jak... ale jak zaczelam dzisiaj znowu rozmowe, to powiedzial, ze wie, ze sie zle zachowuje i nie chce, zeby ktokolwiek sie wyprowadzal, weic zebym dala mu miesiac i zobaczyla jak sie zmieni... i ze tak mu strasznie teraz glupio i glos mu sie zalamal, wiec wzial szybko Zuzie na rece i wyszedl do sypialni i tam nosem pociagal, wiec moze wreszcie cos zrozumial

od mojego tekstu o wyprowadzce Pan robi WSZYSTKO!!! Z Zuzia siedzi non stop, karmi, przewija, czyta bajki, nosi na rekach, sprzata, wychodzi z psem na dwor, no kosmos... moglabym sie polozyc i lezec
w czwartek wieczorem Wam wiecej napisze...
MARGARITA - pytalas o wdzianko na chrzciny Malej - wyobraz sobie, ze znalazlam na allegro uzywany (wiecie jak to jest uzywane, zaklada sie dziecku na godzsine do kosciola, a po powrocie do domku przebiera sie dziecko w cos innego po 30 min.) komplecik MIKI (tez Ci sie podobal, o ile pamietam), dziewczyna wystawiala rozm. 68 akurat, a do tego dodala pasujace buciki (w komplecie nie ma) i nowe biale body... wystawila to na licytacje, ale napisalam jej mail'a, czy za 100 zł + 10 zł przesyłka ja satysfakcjonuje, napisala, ze tak, wystawila jako Kup Teraz, kupilam i dzisiaj przyszło... wszystko jest czyściutkie, odświeżone i wygląda jak nowe, wiec za 110 zł mam juz wszystko, a normlanie komplet kosztuje chyba 140 zł, a buciki musialabym dokupic, wiec jestem bardzo zadowolona... Po naszych chrzcinach tez go chyba wystawie na allegro, moze sie ktos skusi :)
W komplet wchodza spodenki, tunika, plaszczyk, czapeczka, no i butki :)
wstawiam foty:
[ Dodano: 2008-12-08, 19:02 ]
PS. Co do oczu - mojej malej zjasnialy z granatowych do blekitnych... Pan ma blekitne, ja mam piwno-zielone, tesciowie maja niebieskie - moja mama i tata brązowe - Zuzia pewnie bedzie juz miala niebieskie...
[ Dodano: 2008-12-08, 19:09 ]
PS2. Co myslicie o takiej koszuli z topem na chrzciny??
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=494491288
dokupilabym sobie do tego czrne spodnie..., zarzucilabym jakies czarne korale... hhmm??
[ Dodano: 2008-12-08, 19:29 ]
juz ja kupilam, bo bardzo mi sie podoba :)
dzisiaj mialam nawet czas, zeby zrobic sobie manicure i obciac sobie wloski...