Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 23:27

Gosia A, u mnie tez nadal aktualne bo roboty jak nie bylo tak nie ma

wiecie chyba mnie zmotywałyście i pojde jeszcze od jednego lekarza
chociaz z kasą cieżko bo to jeszcze święta za pasem

a poza tym to uwierzcie ze nie chce uslyszec od jeszcze jednego ze tam nic nie ma i juz
poprostu boje sie tego co usłysze

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 23:29

Zborra,no nie moge powiedziec ze Maya nic nie mowi bo mowi sporo z tym ze miesza z chinskim...i na kota mowi kat a kiedys mowila kot....i dzis baj baj wolala dzieciom w tv bo oni tez tak wolali...i niby tv az tyle nie daje a jednak....zacznie mi mylis wszystko dziewczyna-tak mi sie juz cos wydaje :ico_noniewiem:
wogole to chyba duze brawa sie Wam naleza ze uczycie Hanke,wiesz wstyd sie przyznac ale my Mayci nie uczymy ani literek ani piosenek ani wierszykow :ico_wstydzioch: mi sie nic z dziecinstwa nie przypomina i nie lubie takich zabaw...moj A. tez nie :ico_noniewiem: wiec ona chyba poszkodowana jest troche :ico_noniewiem: ogladamy ksiazeczki i nazywamy rzeczy i inne sprawy ale nie tak solidnie jak Wy...moze zaczne tez? :ico_noniewiem:
dzis np. sie w wannie usmailam bo kazalam jej sie samej umyc :ico_haha_01: buzie,uszy,brzuszek i inne...a ona tak sie szorowala dokladniutko ze boki zrywac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 23:30

ja nie moge uwierzyc ze ta nasza hania takie slowa zna
no i karolek tak ladnie mamusi powiedzial

moja tez jakies tam nowe dodaje co jakis czas
ostatnio nauczyla sie mówic a wlasciwie mruczeć aha i jak jej sie cos pytamy to odpowiada aha
strasznie to smiesznie brzmi

[ Dodano: 2008-12-07, 22:31 ]
moja zawsze robi w wannie myju myju ciałko i buzie

[ Dodano: 2008-12-07, 22:31 ]
spadam spac papa

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 23:35

Jagodka,ciesze sie ze jakos Cie mobilizujemy do kolejnej wizyty!!!i hehe to mruczenie musi byc slodkie naprawde...dzieci czasem od nas takie nawyki przejmuja nie?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 23:38

Jagódka ja Ciebie rozumiem, ale chyba jednak lepiej sprawdzić, niż tak czekać i się denerwować nie? buziaka daj Jagódce jutro, kochana nasza!
Glizdunia właśnie tak myślę, że przecież Maycia dużo gada i to nawet trudne słowa...więc nie pękaj, poradzi sobie. Najwyżej dopóki na prawdę nie będize świadoma różnicy języków to będize przeplatała trochę, ale da sobie radę! przecież ona jest mądra jak diabli!
a wiesz, moją Hanię to babcia dużo uczy...ja generalnie to tak czasem nie mam ochoty...ale jak coś mi się przypomni to uczę ją wierszyków i piosenek. A akurat te literki tak przyszły, bo w sumie już ciężko ją czymś zaiteresować, to bynajmniej się nauczy czegoś nowego prawda?
a "dzikuji" i "posi" to też teraz na bieżąco, niech się kultury uczy wreszcie :ico_haha_01:
zmykam, bo już chyba mi zeszło znów z 40minut na pożegnaniach :-D

[ Dodano: 2008-12-07, 22:40 ]
coś nie mogę wyjść...wiecie co...tak zaczynam się spinać, żeby tylko ja nie usłyszała u gina że jestem :ico_ciezarowka: :ico_szoking: w sumie to nie pamiętam nawet kiedy coś było... :ico_wstydzioch: ale...ten dziwny ból ostatnio...czasem mnie tak na owulację mocno boli, ale ja już miałam jajeczkowanie...więc co? no a teraz siedzę i tak się skupiam na moim biuście...jakiś się robi ciężki?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 23:44

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Zborra,a my glupie nawet o :ico_ciezarowka: nie pomyslalysmy :ico_haha_01: ale numer co?a wiesz ze mozesz miec racje :ico_noniewiem: cieszylabys sie co? :-D a Twoj J.??a le akcja by byla nie?a czujesz sie inaczej czy tylko bole masz?bo wiesz ja tez 2 razy testy robilam bo bolalo w dole brzucha :ico_noniewiem: i nonono....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 23:47

e..........przestań...w cale bym się nie cieszyła...ale, recepturki były ok, więc nie wierzę w to...tylko tak se myślę, że jakby mi tak gin to powiedział, to bym chyba tam padła...nawet myślę, czy se testu nie kupić? chociaż nie wiem...chyba nawet od ostatniej @ to nic nie było...ale też @ była krótka jakaś...nie wiem cholercia, nie wiem...
lepiej już pójdę, dobranoc!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 23:59

hyhyhyh Karola ..no no no ... :-D
a ja dalej siedze a piery nie ruszone...taaaaaaaaaa

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 gru 2008, 09:33

widzę że dziś moja kolej na rozsuwanie zasłon :-D
no to dzień dobry, Mati już pojechał z babcią, coś go złapało i ma brzydki katar, wiecie nie cieknący ale gęsty, żółty, zapodałam paraleki i będę czekać, dziś jadę do Brzeszcz, jutro mam wolne ale przychodzi chrzestna Mata no i takie to całkiem wolne nie będzie... powiem Wam że Mat nawet całkiem znośnie zareagował na Mikołaja, wpatrywał się w niego, nie płakał ale ręki nie podał Mikołajowi, potem jak Mikołaj już sobie poszedł to chodził do drzwi i pokazywał gdzie tan mikołaj wyszedł, u nas z mową jest raczej średnio, rozumie wszystko, naśladuje psa, kota, krowę, myszkę, lwa, tygrysa, małpę, sowę, ciuchcię, traktor, pokazuje jak skacze żabka, ale mówić nie chce, może później, teraz czekam na wyklucie 3 ostatnich zębów, szczękę dolną ma całą, w górnej brakuje trójek i jednej 4.

idę ogarnąć mieszkanie po niedzieli... jak to jest w sobotę sprzątałam żeby było w niedzielę czysto a w poniedziałek i tak jest brudno.... to moje dziecko w ciągu 5 min potrafi zrobić taki nieziemski bałagan że :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 10:05

Dzien dobry :) JA juz na posterunku z herbatką. Nocka taka sobie... Po dwoch kupach przedzasnieciem, Mis zbudzil sie kolo 23 caly zlany potem i zhisteria.. Poglaskalam troszke, dałam nurofen.. Potem pobudka o 4 z jekami.. I wstalismy przed 8 - zdecydowanie za wczesnie.. :-( No i oczywiscie z kupskiem.. Zajada teraz grzanke i popija sok z jagódek..

Zborra-zrob sobie test kobieto! Ja pamietam, ze nie wiedzialam jeszcze, ze jestem w ciazy, ale cycki mnie bolaly niesamowicie i byly takie nabrzmiale, twarde,obolale..i cos mito nie pasowało.. A zreszta- lekarz cos tam Ci powie ;)
A co do Hani - od poczatku pamietam , ze byla bystra i spryciula. Slicznie gada i musisz miec z tego wieeeele radochy.A mojjak zaczarowany- tylko swoje gęgolenie, jezyk chinski i pomrukiwanie :-) Ale no co.. Kocham na zaboj!

Gosia- No Hubi jest duzy i bedzie silny chlop! Wszystkiego nauczy sie w swoim czasie. Ja przez jakis czas sie martwilam,ze mam opoznione dziecko! Pozno glowe dzwigal,pozno siedzial,pozno chodzil,nic nie gada.. no ale taka jego natura.. :/ Tesciowa zawsze mowi,ze jego tatus byl taki sam -wiec czym sie przejmowac. Wazne ze zdrowy!

Kate- Ech..katar -najwieksza zmora! MojKrzys nie daje sobie nic zrobic iuruchamiam tylko olbasowanie.. :/ Jak widzi fride to sie drze i ucieka w najmniejsze dziurki.
Oby Ci Mat szybciutko wyzdrowial! Teraz taka grypowa pogoda..

Ide cos zrobic w chałupce, bo ostatniomam lenia.. Polatam z odkurzaczem i zaraz wroce :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”