na mamusia niezly moherek corci zalozylas słodkoa to moja zimowa panienka
oj to prawda, dlatego będą wyjątkowe... Teraz juz świeta bedziemy robily przede wszystkim pod katem dzieci i dla nich... i bedzie tyle radosci, wszystko dla nihc nowe, tajemncze, magiczne... oj przydalby sie snieg... a pronozy pogody niestety go nie zapowiadaja...Przed nami pierwsze święta z naszymi smykami - pierwsze i dlatego tak cudowne, tak inne...
prawda już teraz bedziemy przekazywać naszym pociechą tradycje świąt.Przed nami pierwsze święta z naszymi smykami - pierwsze i dlatego tak cudowne, tak inne...
maly gaduła Asiu pewnie duma Cę rozpiera jak mówi "mama" Cudowne uczucie....Franusiowi już sie udaje powiedzieć tatuś , dzidzia a może dziadzia , baba , mama , tata , dada.
chyba dzisiaj tez podobnie zaszaleje zaszaleje... synus tez juz spi a ja mam juz wszystko gdzies ide pod prysznic a potem sie wybycze przed tvzmykam do wanny na ciepłą pachnącą kąpiel, zarzucę sobie rewitalizująco - nawilżająca maseczkę na ryjek i posufituję chwilkę. A potem zapatulę się w koc przed tv i zamoczę stópki w gorącej kąpieli i będę popijać likier kokosowy
szalejmy, szalejmy - młode jesteśmy, więc inwestujmy w siebie i kuśmy tych naszych panów Niech widzą co mają do straceniachyba dzisiaj tez podobnie zaszaleje zaszaleje... synus tez juz spi a ja mam juz wszystko gdzies ide pod prysznic a potem sie wybycze przed tv
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość