Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:08

no wlasnie,ale calkiem sama tam jestes czy masz z kim chociaz pogadac przy herbatce?

[ Dodano: 2008-12-08, 21:09 ]
a moze zapytaj tej babki co pozniej dochodzi czy nie moglabys przygotowywac jakichs zajec albo zabaw juz wczesniej...moze jakies rozrywki,konkursy na popoludnia np. kolo fortuny :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 22:11

No, z paniami sprzataczkami :ico_haha_01: Bardzo miłe kobitki, widać, że kochają dzieciaki ze swoich grup ! A jeśli chodzi o innych wychowawców to poznałam dziś dwie babki, z jedną z nich - Anetą pilnowałam dzieci w jej grupie. Pracuje tam rok i dziś np. miała scysję z mama jednej wychowanki ... ciężka praca :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:13

kurka,czego tez moze sie czepiac baba tej wychowawczyni nie? :ico_noniewiem: no oby Ciebie takie sytuacje nie spotykaly jednak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 22:17

No Kamizela mówiłam! dacie sobie świetnie radę oboje! tylko zaopatrz się w dużo książek jak ja...bo czas się ciągnie tak leniwie jak nic się nie dzieje...a! kochana, dziękujemy Wam za kartkę i życzenia, bardzo!!!
Juli no radyjko super nie? ja też szukałam, ale sama lipa na allegro... Czyli byłaś dziś twardą mamusią? :ico_brawa_01: A za internet masz u mnie mistrza!!! :ico_haha_01: jeszcze ich opierdzieliłaś za darmo, heheheh
jeju...nie pamiętam co dziś pisałyście...
Glzidunia wiesz co, ja mam takie zdanie, że każde dziecko pilnuje swego i się nie lubi dzielić. Moja też tak robi. pozostaje nam spokojnie tłumaczyć i umożliwiać im kontakt z dziećmi, to same się nauczą i tyle. A jak katar?no i kłamczucha niezła z Ciebie! :-D
Lady Ty też niczego sobie!!! pewnie A już miał pełne gacie :-D minął Ci fajnie ten wczorajszy dzien jak widzę, miło, miło! a w pracy jak wszędzie...ludzie nie mają kasy...więc wydają tylko na japotrzebniejsze rzeczy...a my na tym tracimy, no cóż.
Doris spoko, przecież będzie dobrze z tymi jazdami, trochę cierpliwości!!! a mieszkanie :ico_szoking: udało się??? :ico_brawa_01: gratuluję!!! to będzie miłe wejście w Nowy Rok!!! :ico_brawa_01:
Jaódka no tak, czekanie, czekanie..pociesz się, że już tylko kilka dni do piątku! i M niech sobie weźmie na wstrzymanie, ja bym się z łóżka nie ruszała w Twojej sytuacji!!!

u mnie spoko...w pracy wpadła znajoma klientka, przyjdzie jeszcze w czwartek. Tata dał się namówić na oczyszczanie. :-D tylko zgolił brodę i wąsy, a nosie je całe życie...i co? Hania w takim szoku, że się go bała, wtydziła...i nie chciała iść do niego ani go nawet zawołać :ico_szoking: głos dziadka, a twarz inna..hehehhe. ale potem ją czymś przkupił i już jest lepiej.
No, a ja...miałam dziś sprzątnąć kuchnię...ale nie chce mi się. Idę po serialu wymyć balustrady porządnie, a potem zrobię sobie stopy, bo jutro lekarz to kurczę by wypadało...w ogóle to się nie pochwaliłam chyba, że w sobotę zagoniłam J i sprzątnęliśmy łazienkę!!! wymyłam kafelki, grzejnik, reflektorki, a on resztę i już kolejna rzecz zrobiona! zostanie najgorsza kuchnia, ale może jutro wieczorem trochę, a reszta w środę wieczorem i będzie zrobione. Zostanie tylko ogóle sprzątanie jeszcze.

pisałyście o prezentach jeszcze...niestety mi się ni echce otworzyć ta stronka Jagódki...ale takie zabawki jak Little People są super! szczególnie Arka Noego :-D prawda Glizduniu??? :ico_oczko:
Hania dostanie Upsy Daisy, matę do rysowania, arkę właśnie, kuchnię z zestawem naczyń, pewnie jakieś maskotki od cioć i kuzynek, no i podejrzewam, że jeszcze kasę od dziadków...więc mi się prezenty bardzo podobają, bardzo!!!

ja jutro jadę do lekarza...brrrrrrrr.........nie lubię, już jestem spięta...
a w środę namówiłam J na zakupy, muszę kupić kiecę na sylwestra w końcu!!! no i może buty, body dla Hani itp...a jedzenie kupię w przyszłym tygodniu i będzie ok.
no zmykam na allegro na chwilę. zajrzę później!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 22:22

Nie popiszę z wami bo mnie D. woła, stęskoniony jest :ico_haha_01:

Karola napisz mi jutro sms po wizycie :ico_sorki:

Buziaki.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:23

Zborra katar jest taki furczacy w nosie ale nie kapie jej nic ogolnie...bedzie spoko :ico_oczko: a z ta zmiana u dziadka to rozumie jak najbardziej,wiesz ze Maya raz sie Arka bala bo juz byl taki zaosniety ze jak sie na krotko scial to zaczela plakac u fryzjerki na jego widok,do auta z nim nie chciala wsiasc ale sa smieszne te nasze dzieci :-D
ginka na jutro masz no tak,ja tez nie lubie brrr ale tutaj to widzisz...10 razy Cie przeprosi ze musi tam kuknac wiec ogolnie nie czujesz sie taka"publiczna" :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 22:24

no leć, oczywiście że się odezwę!!!
a Ty wyluzuj i ciesz się, że masz tam spokój! ja się czasem cieszę i z przyjemnością pochłaniam książki, nawet jakieś starocie przedpotopowe...przeczytałam już ponad 20od października.. :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:25

hehe Zborra to Ty tam po blisku gdzies biblioteke zaloz :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 22:27

Zborra- wooow.. Ale Hania bedzie miala super Mikołaja! Unas w rodzinie ostatniojakos chyba krucho z kaską..Chrzestnyma powazny klopot finansowy i brnie w todalej.. A Chrzestna ma taki gust, ze.. :/ Dobra babka,ale swojej corci 3 letniej tez zaluje.. Chodzi w rzeczach po 5ciu chlopakach, brzydko ubrana.. bez gustu..Zabawkistare i obskrobane.. echh.. Zawsze jej kupuje jakis ciuch izabaweczke na kazda okazje, bo mi jej zal.. A reszta rodziny - da kase i tyle.. Czasamisie z tego ciesze, ale czasami mi zal. Wolalabym aby dali ja wczesniej - zebym mogla kupic pod choinke fure prezentów.. albo zeby sami poszli do zabawkowegoi zapytali.. eee. W ogole mam do nonono rodzinke :/

[ Dodano: 2008-12-08, 21:30 ]
Boze.. a ja nie czytałam WIEKI.W dzien z Misiem - wiec szalenstwo.. A wieczoramigłownie praca, albo padam na ryj..I kiedy tu ruszyc tymi szarymikomorami i rozbudzac swoja wypbraznie? Aaa. A jak jest Duzy to wieczorami szalejemy.. i musimy sie sobą nacieszyc - na zapas.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:33

Juli,no co Ty...nie do nonono rodzinka tylko we wszystkim najlepsi byc nie musza...moze wystarczy malemu to co dostanie od Was....Maya tez nie dostanie prezentow,od chrzestnego juz dostala-i nie podobal mi sie prezent no bo inny gust...Maya tez te lale walnela w kat i nawet sie nie jeszcze nie pobawila :ico_noniewiem: .....od mojej rodzinki kaske dostanie zebym jej cos kupila wiec kupie moze cos no i od nas ten domek i tyle...nic wiecej....zadnych ciotek,wujkow i innych nie mamy ...kazdy zreszta mysli ze skoro jestesmy w UK to mamy wszystko wiec po co nam cos kupowac :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”