zborra nie wytrzymałam i zajrzałam na NK na Twojego tatę. No i rzecz gustu pewnie, ale dla mnie z brodą był taki męski, a teraz już mnie tak nie pociąga
halo halo,czy ja zostalam tu sama?ja czekam na koniec tej calej aukcji...zostalo 9 min.
w tv leci program o wojnie-o polakach...ciagle takie leca wieczorami...i smutne sa strasznie az mi sie ciezko na sercu robi
Ja jestem!
Zajadam kolacje,pije herbate i mam gdzies prasowanie.. Zelazko jest u Miska, a nie chce tam wchodzic bo jeszcze sie obudzi...
Moj Duzy nic dzis prawie nie pisze.. Ma duzo roboty na statku.. buu
dzięks...
ja jestem oczywiście...
no zrobiłam jeszcze jedną kartkę, a nad tą jeszcze posiedzę i jutro Wam pokażę ok? Sikorka no ja pękam ze śmiechu patrząc na ojca...brody mi tak nie brakuje jak wąsa...bardzo!
halo co ja czytam,dobrze Sikorko ze tata Karoliny juz Cie nie pociaga... najwyzszy czas
a my stracilismy auto 5 min. przed koncem...bylo to opel astra combi z 2005 roku,ladny ale mozna bylo go kupic tez w salonie...i ktos teraz przebil cene salonowa
Echh.. Tesknie za Duzym..Glownie wieczorami, kiedy mamydla siebie najwiecej czasu. Pojutrze jedzie do Belgii :-( I nie pogadamynawet przez tel w srode..
[ Dodano: 2008-12-08, 22:46 ]
Sama tu jestem? buu.. To sciele lozko,ubieram pizame ibiore jakas gazetke do wyrka.. Poprzytulam poduche i spaaac..
ja jestem, mulę zdjęcia...
no wiesz, podziwiam Cię! ja czasem co prawda marzę o samotności, ale to nie dla mnie! nawet jak J mnie wkurza, to bynajmniej mam na kogo wyzywać. nie dałabym rady sama, przerosły by mnie codzienne obowiązki...
[ Dodano: 2008-12-08, 22:55 ]
dobranoc...ide robic nogi, bo kuźwa się zasiedziałam jak zwykle!