PUSTKOWO się tu zrobiło nie chcecie juz pisać ... a może wam łącza intenetowe pozamarzały Iwciu - ja dziś tez nic nie zrobiłam tzn. dla domu bo odnowe swoim pazurkom zafundowałam ale to raczej nie ma związku z porzadkami przedświątecznymi
Edulitko fajnie,ze chociaz TY zajrzałaś,bo inaczej MASAKRA .Ja też zamierzam "zainwestować" w pazurki-bratowa się zaoferowała,ze je zrobi na bóstwo .To dopiero jednak za dwa tygodnie
uciekam spać,mam nadzieję,że jutro frekwencja się poprawi
Hej!
U mnie masa roboty! Nie odzywam się, bo nie mam kiedy jedyny pozytyw to taki, że Superniania pomogła mi w nauczeniu Maciusia szybkiego i wczesnego zasypiania... Chwała jej za to Mam nadzieję, że tak już zostanie. Dziś usnął o 20.38, zdążyłam na "M jak...."
Mam dużo pracy, wiadomo koniec semstru. Jutro mam wywiadówkę
Pozdrawiam i przesyłam całuski!
i mi sie udało dotrzeć,wzięłam się za sprzątanie i dzień zleciał,umyłam wreszcie okna ,zmieniłam firanki ufff...,jutro sie biorę dalej.Bartek mi strasznie pomagał aż mnie na niego brała,psikał mi płyn tam gdzie umyte,właził gdzie mu się podoobało,myslałam ,że oszaleje .Jutro już wolę sama sprzątać
wracajcie kobietki,co z wami .Chloe ,a kiedy macie ferie zimowe ,że tyle pracy
Hej
ja jak zawsze po latach się odzywam
właśnie kończymy remont w domu nie mam kompa bo się popsuł a w pracy nie mam kiedy pisać więc wybaczcie nic n ie wiem co tam u was, ale nadrobię
Hej!
iwciu, mamy ferie w ostatnim terminie, czyli od 16 lutego A dodatkowa praca wiąże się z konkursami, dodatkowymi działaniami itp., testy, sprawdzanie zeszytów mam na bieżąco. Staram się nie dręczyć dzieci w gorącym terminie, wolę teraz zadziałać.
Teraz będzie mi juz tylko lżej, co prawda czeka mnie przygotowanie apelu i sprawdzenie 53 testów próbnych.. ale to będzie w styczniu Pomyślę o tym 31 grudnia
Mały mi padł 0 18.40. Bez kolacji, pewnie obudzi się o północy