witajcie :)
IWONA - wyslalam Ci adres mail'owy na PW :)
Czyli co? 11-ego moge Zuzi podal lyzeczke tego sloiczka (marchew z jabluszkiem) zamiast jednego karmienia, a jak bedzie chwile pozniej glodna, to normalnie podaje jej mleko, tak? A soczki kiedy wprowadzic? I tez zamiast mleka? Boshe, gdzie mozna znalezc informacje na ten temat???????? Nie w sensie co sie po kolei wprowadza, tylko JAK???? Moze macie jakas stronke godna polecenia??
MARGARITA - filmik mozesz latwo wstawic na stronce:
www.tinypic.com bez zadnych rejestracji :) czekam na wyczyny Majki z niecierpliwością :)
Co do jedzenia - moja zjada co 3-3,5 godz. ok. 120 ml. Nieraz nieco wiecej, potrafi zjesc 150-180 ml, a nieraz 90 ml, wiec jest roznie... generalnie dziennie nie przekraczamy 650-700 ml, bo ona budzi sie pozno, ok. 8:00 i zasypia predko, ok. 21:00, wiec je tylko 5 razy dziennie... Ja juz nie wiem, 16-ego idziemy na szczepienie, to pogadam z pediatra... a jak Twoja Majka z jedzeniem??
JAGNA + no to niedlugo Emi bedyie miala pierwsyz yabek, juuuppiii... Ja musye yapztac swoja mame kiedz ja yacyelam yabkowac, ale moja siostryenica (Kaliszanka

) nie miala jeszcze 4 m-cy jak wyszedl jej pierwszy zabek... Moja mala POTWORNIE sie slini, wszystko pcha do buzi, ale nie zauwazylam, zeby miala bielsze dziaselka, albo spuchniete...
[ Dodano: 2008-12-10, 09:04 ]
PS. Nie mam pojecia o co chodzi z tym przelewaniem wosku... jakies przesady zwiazane z dziecmi, czy co????????????????????
ide na allegro, bo upatrzylam sobie plaszczyk na chrzicny...