Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2008, 10:35

u nas nocka ok ale pobudka..........
ja nie wiem o co chodzi ale moja mała juz jakis czas to budzi sie z takim rykiem ze hoho
ona nie płacze ale wręcz sie wydziera piszczy
wtedy pomaga tylko mleko ale jak chce zmienc pieluche to zaczyna sie to samo
a taki wrzask od samego rana mnie dobija

dzisiaj idziemy niespodzianie na roczek do kolegi jagody do sali zabaw
fajnie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 gru 2008, 10:38

Jagodka,do sali zabaw?o to super,wyszalejecie sie :-D
mala pewnie budzi sie glodna lub w zlym humorze :ico_oczko: alebo jest jej zimno po przebudzeniu,czy to mozliwe?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2008, 10:47

mozliwe ze jej zimno ale co ja na to poradze jak ona sie odkrywa w czasie spania

a glodna to nie wiem moze bo wydoi prawie zawsze 170ml

no kurde ale ciagla codziennie ma zły humor

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 gru 2008, 10:51

Jagodka,jak sie odkrywa sama to chyba zimno jej nie jest...Maya tez sie odkrywa i ja jej nie przykrywam bo po co?skoro jej za cieplo?jak jej jest zimno to sama sie nakrywa ...a na rano mamy ogrzewanie ustawione zeby cieplutko bylo jak sie budzimy,my lenie :ico_wstydzioch:

a i wiem co jeszcze Mayci dokupie na gwiazdke!!!naklejki!!jakies fajne,blyszczace albo ze zierzatkmi..ona tak lubi,teraz bawi sie tymi znaczkami lotniczymi samoprzylepnymi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2008, 11:12

a do mnie przyszedł wczoraj ten mikrofon z serii agatka
super jest i zastanawiam sie czy czasem to jej nie wystarczy pod choinke?
od mojej siostry dostanie kuchnie od nas ten mikrofon od mojej mamy takie pianinko a od tesiowej przecudną lale ze swiecącą gębą i namiot o ktory prosiliśmy
wiec mysle ze jej starczy nie?

a wiecie ze wlasnie jak wsadzałam nacyznia do zmywania to tak mnie wzielo ze polecialam do kibla i musialam sie :587:
nie wiem co sie dzieje

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 gru 2008, 11:19

Jagodka,nie wiesz co sie dzieje? :ico_oczko:

moim zdaniem sporo zabawek dostanie Jagodka,wiesz jak to jest...wszystko by sie dac chcialo ale czy to ma sens bo dziecko i tak sie wszystkim naraz bawic nie bedzie...cos sobie upodoba a do innych rzeczy kuknie dopiero za tydzien czy dwa jak sie ta ulubiona rzecz znudzi...u nas tak jest...Maya bawi sie filizankami a do lalki jeszcze nie doszla tejod chrzestnego :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2008, 11:22

Dzien dobvry!
Przeprasza.. Jeszcze nie nadrobilam zaleglych stron, ale chce sie przywitac..
nas meksyk w nocy. O4:30 Mis sie zbudzil.. Dostal mleczko.. potem zasnal iza 20 min pobudka z miauczeniem. LEzalam obok niego,wyciszalam, glaskalam.. I co wyszlam to skakal w lozeczku i wygladal na chetnego do zabawy! Zasnelismy przed 6 rano.. Ale wstalismy dopiero chwilke temu :-) Ojjj dzis bedzie aktywny dzien, napewno bez drzemki.. No i oby moja mama poskromiła Misia :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2008, 11:28

oj Wy baby zostawić Was tutaj i naklikacie 5 stron...

masumi ja też tylko jedną fotę widziałam - ładnie to tak??

jagódka na żyganko Cię wzięło???

Kinga pod choinkę dostanie zestaw klocków duplo 215 elementów (od rodziców i mojej siostry na współę bo to dość drogi prezent). od chrzestnego jakieś ludziki i zwierzaki z duplo od nas... hm... jeszcze nie wiem, wacham się między koniem na biegunach a lalą szmacianą dużą. teście pewnie dadzą kasę lub kupią jakiś badziew. wiecie, że w mikołajki nawet nie zadzwonili złożyć życzeń wnuczce?! chyba się na mnie obrazili po ostatnim... wiecie mówię o tym cyrku co wyszedł z internetem w mieszkaniu które wynajmujemy...

[ Dodano: 2008-12-10, 10:30 ]
Karolina cieszę się że wsio ok :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 gru 2008, 11:47

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no laski dzwonilam po wyniki..i dzwonie i dzwonie i linia tak zajeta ze w kolejce czekalam...raz drugi i w koncu po ilus tam minutach i piosenkach jedna recepcja,druga recepcja....i tlumacze i wynikow nie ma jeszcze :ico_szoking: :ico_noniewiem: ...no mowi babka ze to nic nadzwyczajnego ze jeszcze nie przyszly...no spoko..mam dzwonic w piatek jeszcze raz.....ale oni nie wiedza ile mnie to nerwow kosztuje :ico_olaboga: ...samo dzwonienie i produkowanie sie po angielsku chyba juz zawsze bedzie dla mnie stresem...i nawet wiecie nie wiem jak sie to badanie nazywa...obilo i sie o uszy ze zrobila smear-wymaz tak?ale jak powiedzialam ze swabs results chce to wiedziala o co chodzi...a ja tak wszystko na wyczucie bo uczyc sie nie mam checi bo nie lubie jezykow obcych :ico_puknij: a tak na dobra spawe musialabym sie przed kazda taka rozmowa przygotowywac..a ja lez jestem i tak sobie dzwonie i wymyslam na poczekaniu z nadzieja ze mnie zrozumieją :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2008, 11:52

GLIZDUNIA, nie lubisz języków obcych i mieszkasz w kraju gdzie mówią innym językiem - istny paradoks :P
a co do wyników poczekamy z tobą cierpliwie do piątku

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”