kajunia ale masz fajny brzusio ja tez mam duzy ale z powodu otylosci
koncze prace i chyba po drodze kupie sobie..kielbaske z grilla bo na rynku kiermasze swiateczne i rozne pysznosci
a ja właśnie wróciłam z zakupów kupiłam sobie na swięta taką fajną kremową tunikę która bedzie w sam raz dla rosnącego brzuszka
jak dobrze ze w sklepach sa wc wyobrazcie sobie ze zjadlam sobie doslownie 3 moze 4 winogronka i zrobilo mi sie potwornie niedobrze wiec ja szybciutko do wc i aż łzy z oczu poleciały a teraz juz w domku zjadam ok 1 kg tych wiogronek i nic
Kajunia25 brzusio no no bogaty :) malutkaniunia88, ja mam mdłości dziennie od 11-21 tak mnie łapią normalnie że szkoda gadać nie wymiotuje ale na granicy jestem chyba jeszcze się powstrzymuje ale tyle godzin ze ściśniętym gardłem katastrofa, Tobie w pracy współczuje
Beata_Tychy, ja zbytnio nie mam apetytu rano zazwyczaj jedna bulka z cherbata poziej na obiadek jakas zupka a pozniej to dopiero kolacja w miedzy czasie jakis owoc i tyle
zmykam spatku
to ja dzis tak na śniadanie 1 bułka, potem o 12 tez 1 bułka o 14 lody, potem chipsy, potem o 16 spageti, a teraz mój mąż po bułki i parówki poleciał...przeginam
a ja miałam ogromną ochotę na jajko sadzone a za jajkami nie przepadam i zrobłam sobie dwa na bekonie,pycha.Hania usneła w końcu...i odmówiła cycka....szok ...zobaczymy co w nocy będzie.może się sama odstawi
cicoia była dzis u mnie wzieła Hanie na spacer a ja ogarnełam dom i zaś mnie brzuch boli,ale nie jajniki tylko podbrzusze,mam nadziej że to nic złego...
ide spać
dobranoc
Pizzę to bym zjadła ze smakiem albo krokiety z kapustką i grzybami plus barszcz czerwony albo duża porcję frytek z ketchupem i majonezem.Mniam :) Ale sie rozmarzyłam:)