Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 22:04

Juli,dobrze sie sie zrelaksowalyscie przy kawce z Doris,a fotki jakies masz?
a autko bylo w linku,a juz nie ma?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 22:19

Glizdunia no Hania poszła bo w nocy nam płącze urządza, a my chorzy to lepiej niech idzie...ale chyba i ona ma już angine, a coś z gardłem na bank, bo znów po mleku zwymiotowała i babcia miała pół pokoju zahaftowane! :ico_szoking: przebieranie było szybkie i poszła...chyba śpi bo cicho...jutro na bank do lekarza z nią jadę...ale nie wiem do którego...
A Agatka wiesz, pewnie załamana..i zła, bo tak leżeć w szpitalu to już koszmar...pewnie jutro dopiero będą wyniki tej krwi...może jeszcze raz zrobią usg, zbadają...i podejmą decyzję...

Juli no mówiłam, że Doris super babka! a Misiowi potrzeba czasu...on jak każdy facet pewnei, spokojny, powolniak...a babeczki to od urodzenia się krzątają...heheheh
a moja nie śpi u dziadków nigdy, dziś 1raz...hehehe
fajnie Wam, tak się możecie jeszcze spotkać, super! koniecznie pokażcie zdjęcia!!!

ja idę zaraz się umyć i do łóżka...bo nei wiadomo o której babcia się podda i odniesie zgubę...
dobranoc!!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 22:20

jest ja widziałam, SUPER !!!
uwielbiam kombiaki :ico_brawa_01:

a co tu za przychodnia się zrobiła ??? już kurować się na Święta :ico_nienie:

ja wylądowałam w domu przed 20.00 tak nas przetrzymali ....
mama zła...
dzieci ..... głodne /bo nie jadły z tęskonoty/ :ico_puknij:
Miłosz z gorączką i dziwna plamką na policzku...
Urszulka go pocieszała jak płakał

mąż w terenie ... MEXYK :ico_sorki:

a jagoda leży :ico_olaboga: to się nasłucha... opowieści oddziałowych...
niepotrzebnie

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 22:43

Massumi przychodnia mówisz i dołączasz? heheheh trzymajcie się ciepełko!!!

ja spadam, House leci a ja się umyć nie zdążyłam...
dobranoc!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 22:58

własnie skonczylam inhalacje, zaraz dopije aspisrin i ide :555:

Julii to cos takiego tohttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=501832110 kupiłam nowa 12 cz. farme taka mniejsza a teraz sie zastanawiam nad ta, i tak ja kupie ale jeszcze nie wiem czy faktycznie nowa, czy moze uzywana jednak??

glizdunia a zdjecie znikneło czy link zniknał, no bo przeciez nie mozna juz aktywnych linkow wklejac nie??

zbora idzcie z Hanutka do tego lekarza, bo boroczke cos meczy te zyganie :ico_noniewiem:

kurna a Agatce wspołczuje strasznie, masakra jakas, tak sie cieszyłsmy ze ona znow :ico_ciezarowka: a tu teraz takie numery wychodza :cry: i jeszcze ten szpital beznadziejny..i nic tylko pewnie mysli co tam jej sie dzieje w brzusiu :ico_olaboga:

dobra kochane zbieram manele
jutro praca, ost jazdy, zakupy firankowe (bo w koncu wybieram sie kupic firany brakujace mi do dwoch okien)no i pewnie zas zawitam tu wieczorowa pora..
:516:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 23:05

zborra, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i znowu mi przypomiałaś :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-11, 22:10 ]
ladybird23, powodzenia na zakupach , a twój link tez się już nie otwiera :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 23:12

Lady,te farme widzialam w tym tyg. na zywo w uzywanym :-D dosc fajna zabawka :ico_oczko: .....my mamy te arke i juz wiecej zwierzecych nie chce-za duzo gratow a zabawa taka sama....teraz mysle nad postaciami ludzkimi :ico_haha_01: :ico_oczko:

Zborra,juz wymioty byly no to angina sie chyba zalegla...matko ciagle cos nie? :ico_noniewiem: oby do rana :ico_sorki:

Massumi,i u Was tez cos znowu?kurka ...mowisz plamka na buzi,a Maya ma dziwna na pupie...zadzialalam tormentiolem ale jak nie zniknie to do lekarza z tym pojdziemy...juz mnie naprawde wykanczaja wszelkiego rodzaju plamy i plamki :ico_olaboga:

u mnie juz cisza...choc dzis pozniej niz zwykle...A. caly podekscytowany chodzi,jutro po nocce krotka drzemka i z jakims znajomym pojedzie ogladac....bierze jakiegos co sie zna na dieslach bo my tylko benzyne znamy :ico_oczko: no i zeby ktos obiektywnie spojrzal na to auto bo jak czlowiek napalony to duzo rzeczy nie widzi :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-11, 22:17 ]
mi tam sie moj otwiera nadal,tylko trzeba do samego dolu zjechac paskiem zeby bylo widac :ico_noniewiem: a Lady link trzeba oddzielic od napisu "to"

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 23:22

GLIZDUNIA, to pewnia A. przeżywa ten zakup jakby go sam Mikołaj odwiedził :ico_haha_01:
ja Miłoszowi na razie kupiłam figurki ze Skubiego /całą ekipę/ a MisiUla dostanie zestaw obiadowo-kawowy z akcesoriami i każde jeszcze po kilka książek ... i może coś jeszcze mnie nawiedzi :-D

[ Dodano: 2008-12-11, 22:32 ]
ach, mam jeszcze dla nich odkurzony PRL-owski projektor do wyświetlania bajek :525:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 23:36

Massumi,rożkuje bez przerwy :ico_haha_01: :ico_puknij: ma glupi nawyk z dziecinstwa,bawi sie wszystkimi mozliwymi rożkami przy ubraniu,np krawedziami kolnierzyka-dlatego takich nie nosi :-D albo kieszeniami w bojowkach co mnie doprowadza do szalu :ico_olaboga: i robi to jak sie nudzi lub denerwuje i sobie wyobraz teraz jak wygladala jego kieszenie u spodni dzisiaj :ico_haha_01: :ico_oczko:

ja juz zdecydowalam,bedzie domek z ludzikami + naklejki kolorowe a za kase mojej mamy albo tablica na papier taka albo znikopis :ico_noniewiem: i koniec :ico_sorki: ja i tak po swietach bede musiala robic segregacje i oddac czesc zabawek bo niedlugo ja namiot sobiee bede musiala rozlozyc na ogrodku a w domu zamieszkaja jej zabawki :ico_puknij:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 23:40

GLIZDUNIA, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no ubawiłaś mnie tym "rożkowaniem" :-D
Ty jak on nie ma co z rękami zrobić - to niech się bierze za trudno wywabialne plamy :-D :ico_brawa_01: :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”