Nie zjezdza,bo potem nie mógłby zaraz za tydzień znów przyjechać, a tak to posiedzi dłużej z nami,a i samochód chce sprzedać i przyprowadzić sobie inny,no i czeka na przelew euraczy.Emma, to Twój na Świeta nie zjeżdża??
a co tam święta, święta po to świętach będą jak nasze maluchy będą się rodzić to będą największe świętaNie zjezdza,bo potem nie mógłby zaraz za tydzień znów przyjechać
obyś tylko nie odchorowałaNawet pomagałam dużoA co!
to tylko ja taki leń nic nie robie bo boję,że nie wytrzymam tych 12 dni. A śmiesznie będzie jak mały póżniej wyskoczyć nie zechce to też będzie nie dobrze.no ja tez mam na cacy wysprzatane
mi się też dziś głupoty śniły. Aż się obudziłam i bałam iśc do łazienki na siku. Śniło mi się, że mi mąż nożem brzuch rozcinał ...Śniły mi się takie koszmary że szok.
ja tez słyszałam, że faktyczna waga odbiega od tej z USG o +/- 0,5 kg - nie strasz editA co do wagi to z tego co ja słyszałam granica tolerancji błędu to 0,5kg ... A Ty tu o 1,5kg piszesz![]()
Potwierdzam-pomaga. Magnez to mogę sobie brać, sprzątanie to tez nie problem, gorzej z seksem-coś mój mąż ostatnio niechętny jakiś-smutno mi trochę, bo ja właśnie niedawno ochoty znów nabrałam, to on się wycofałpoleca metodę SMS - SeksMagnezSprzątanie,hehe, prawie zawsze pomaga
dobrze to rozumiem bo Marek to nie chciał wcale i ja taka brzydka się czułam a chęć miałamgorzej z seksem-coś mój mąż ostatnio niechętny jakiś-smutno mi trochę,
brawo, chętnie byśmy obejrzałydziś pokój Ewie urządzaliśmy
tak myślałam ,że już Juleńke byś poprzytulałaja tak trochę los kuszę
No ja też się nieatrakcyjnie czuję :-( Może im przejdzie Asia. A może jak Marek wróci, to stęskniony będzie, to i jakieś przytulanko z seksikiem się uda... Kto wie? Życzę tego z całego serca.ja taka brzydka się czułam
on poprzednio na Boże Narodzenie stęskniony wrócił i nic nie było bo mój brzuch skutecznie jego żądze studził więc teraz z takim wielkim bębenkiem nie liczę na nic.wróci, to stęskniony będzie,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość