Nie ma czego zazdrościć...mnie to czasem aż męczy jak jej się jadaczka nie zamyka...każde słowo już próbuje i weź tego słuchaj cały dzień
Glizdunia super!!!! ale będziecie sobie teraz jeździć wygodnie!!! trzeba go porządnie opić jeszcze

a z wynikami to se lecą w kulki cholera co?
Lady no o której ten egzamin??? spoko...mam nadzieję, że będziesz miała właśnie to szczęście i zdasz! moja mama zdawała niedawno i za 1razem!!! a ja niby tak dobrze jeździłam, najlepiej z calej grupy i 3 razy! tak że szczęście kobieto!!!
Ewcik gdzie zdjęcia??? pokazuj, pokazuj!
Sikorka no masz najgorsze zrobione na święta! ja jutro się biorę...
Juli no właśnie, ileż ma lat Twój Duży, że tak się nie da przekonać do kamizelki w romby

? Mój skończył 31 i nadal lata w bluzach...lubi taki sportowy styl i w sumie ja bym go mogła ubierać sama, bo zawsze mu się podoba co wybieram.
Doris no może Kinia też ma etap mamusi? Hania też teraz nawet w dzien cyrkuje z zasypianiem...

No kupowanie jest miłe, jak się ma wolne środki! ale jak człowiek oszczędza każdy grosz, to już nie jest przyjemne...to wiesz co, zaproś znajomych na parapetówkę

i każdy coś na nowe mieszkanie kupi

albo...wyprawcie huczną rocznicę ślubu
Gadałam z
Kamilą...no mówiła, że może wieczorem zajrzy...ale ja się nie dziwię, że nie zagląda...praca, więc potem chce być z rodziną, szczególnie że D niebawem wyjeżdża...
a dzwonił ktoś czy pisał do
Agaty? jakieś nowe wieści?
dobra, spadam na kolację...